به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در چند سال اخیر درباره خوردن یا نخوردن روزانه تخممرغ بحثهای زیادی شده است. نگرانیها با کلسترول آغاز شد و باعث شد تا «اُملت خورها» تنها به سفیده آن اکتفا کنند. اما تحقیقات جدید حالا برعکس گفتههای قبلی شده و میگویند تخممرغ آنقدر که گفتهشده، بهسلامت ما آسیب نمیزند.
البته رعایت حد اعتدال ایدئال بوده و با توجه به خواص تخممرغ، حالا خوردن آن توصیه میشود.
تخممرغ آب پز با سالاد یا سرخکرده بهعنوان وعده اصلی مصرف میشود، اما حالا به دلایل زیر گفته میشود خوردن تخممرغ را نباید از دست داد:
- ویتامین B موجود در تخممرغ همراه با سایر مکملهای غذایی میتواند به تولید انرژی روزانه در شما کمک کند، درحالیکه برخی با تکیه بر کافئین میخواهند انرژی خود را در طول روز نگهدارند.
- تخممرغ به رشد سریع مو کمک میکند. زرده تخممرغ حاوی بیوتین، ویتامین B ۶، B ۱۲ و A است.
- به بینایی شما کمک میکند. تنها هویج و سیبزمینی شیرین نیست که ویتامین A دارند. بلکه تخممرغ هم ویتامین A و هم لوتئین دارند که چشمان شما را قویتر میکند.
- خوردن روزانه یک تخممرغ مانع از بروز بیماری قلبی میشود.
- عملیاتهای مختلف توسط مغز را پرسرعتتر میکند و باعث هوشمندی میشود. چربی موجود در تخممرغ برای عملکرد مغز ضروری است.
- ممکن است کلسترول خوب را زیاد کند.
- میتواند کلسترول بد شما را تغییر دهد. تبدیل LDL غلیظ به LDL بزرگ میتواند به بهبود عملکرد قلب کمک کند.
- با خوردن تخممرغ پروتئین بیشتری وارد بدن میکند.
- تخممرغ کولین (ویتامین B ۴) دارد. اغلب مردم کولین بهاندازه کافی دریافت نمیکنند و این موضوع میتواند آسیب کبدی و عضلانی را سبب شود. خوردن تخممرغ میتواند مانع از وقوع چنین آسیبی به بدن شود.
- با خوردن تخممرغ پوست شما دربرابر آفتاب بهتر و بیشتر محافظت میشود. کاروتنوئیدها در تخممرغ علاوه بر کمک به بینایی بهسلامت پوست نیز کمک میکند. برای مقابله با سرطان پوست تخممرغ بخورید.
- مانع از سندرم متابولیک میشود. مصرف تخممرغ در افراد ۴۰ سال به بالا به مبارزه با سندرم متابولیک (سوختوساز ناقص) کمک میکند.
منبع: خبرآنلاین
انتهای پیام/