در مطلب زیر ۵ محصول غذایی پرخطر و محبوب را به شما معرفی می‌کنیم

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، متخصصان تغذیه اسپانیایی از پنج غذای محبوب که در صورت نگهداری یا تهیه نادرست اغلب باعث ایجاد بیماری‌های خطرناک می‌شوند، نام بردند.

خوشمزه‌هایی که باعث ایجاد بیماری‌های خطرناک می‌شوند!

مرغ یکی از اولین غذا‌های این لیست است. از این محصول تنها پس از عملیات پخت کامل استفاده کنید. علاوه بر این، مرغ یخ زده نباید در دمای اتاق ذوب شود.


بیشتربخوانید: میزان بالای کلسیم نشانه کدام بیماری خطرناک است؟


چرا وقتی گرسنه هستیم، غذا خوشمزه‌تر بنظر می‌رسد؟

ماریا مرینو، متخصص تغذیه در این خصوص گفت: از آنجا که تعدادی باکتری خطرناک، به عنوان مثال سالمونلا یا استافیلوکوک به راحتی در دمای ۳۷ درجه تولید مثل می‌کنند، این فرآیند فقط باید در یخچال انجام شود.

این متخصص توصیه می‌کند که ماهی را تنها پس از گذشت حداقل ۷۲ ساعت در حالت انجماد مصرف کنید. در ارتباط با سایر غذا‌های دریایی، به عنوان مثال صدف، که بدون رعایت شرایط مناسب در بازار‌های ماهی غیر مجاز نگهداری می‌شوند، باید احتیاط کنید.

همچنین در لیست متخصصان تغذیه اسپانیایی سبزیجات و تخم مرغ‌ها قرار دارند. پیاز، کاهو و سایر محصولات اینچنینی را باید قبل از مصرف در آب خیس کنید. در مورد تخم مرغ بهتر است آن‌ها را نشورید. پیش از این نیز وزارت زراعت ایالات متحده و دانشگاه کارولینای شمالی با استناد به مطالعات این موضوع را اعلام کرده است.

همانطور که کارشناسان توضیح دادند پوسته تخم مرغ دارای ساختاری متخلخل است و در نتیجه شستشو باکتری‌ها و آب به راحتی می‌توانند به داخل آن نفوذ کنند.

منبع: اسپوتنیک

انتهای پیام/

برچسب ها: دانستنی ها ، تغذیه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.