به گفته مسئولان دولتی و فعالان اقتصادی افزایش قیمت بنزین بر کالا‌های اساسی تاثیر خاصی ندارد.

تاثیر افزایش قیمت بنزین بر کالا‌های اساسی چقدر است؟به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، پس از سهمیه بندی و افزایش قیمت بنزین از بامداد روز جمعه (۲۴ آبان)، نگرانی‌های در سطح جامعه درباره گرانی کالا‌های اساسی و تورم ناشی از آن ایجاد شد این در حالیست که مسئولان تاثیر افزایش قیمت این محصول استراتزیک را بر کالا‌های ضرور و مورد نیازمردم ناچیز دانسته و اطمینان می‌دهند که طی روز‌های آتی با نظارت دقیق بازار، با هر افزایش قیمتی برخورد کرده و خاطیان را به دستگاه قضا تحویل خواهند داد.

قیمت اقلام اساسی با قیمت گازوئیل در ارتباط است نه قیمت بنزین

وزیر صنعت، معدن و تجارت که متولی اصلی تامین و توزیع کالا‌های اساسی در کشور است، در اینباره گفت: بیشترین تأثیرپذیری کالا‌های اساسی از یارانه حامل‌های انرژی در حوزه صنعت به گازوئیل مربوط می‌شود که دولت افزایشی برای آن در نظر نگرفته است.

به گفته وی؛ کشور از نظر تامین کالا‌های مصرفی و مورد نیاز در وضعیت خوبی به سر می‌برد و کمبودی وجود ندارد و مردم در این باره نگران نباشند.

حجتی وزیر جهادکشاورزی نیز با بیان اینکه کالا‌های اساسی مورد نیاز مردم در حد کافی تامین و تولید شده و کشور در آرامش قرار دارد، گفت: افزایش قیمت بنزین روی هزینه‌های تولید، فرآوری و توزیع محصولات کشاورزی و غذایی، تاثیرگذاری مستقیم چندانی ندارد، زیرا عمده سوخت ماشین آلات کشاورزی و حمل و نقل بین شهری کالاها، گازوئیل است و در قیمت آن تغییری ایجاد نشده است.

کالا‌های اساسی گران نشد/ ثبات قیمت در بازار حکمفرماست

علی اصغر ملکی رئیس اتحادیه فروشندگان گوشت گوسفندی، اظهار کرد: قیمت گوشت گوسفندی طی یک هفته گذشته در بازار بدون تغییر بوده است.

وی افزود: گوشت گوسفندی با قیمت ۷۸ هزار تا ۸۱ هزار تومان به واحد‌های صنفی عرضه و با سود ۱۰ درصدی به خریداران عرضه می‌شود.

ملکی درباره قیمت دام زنده نیز گفت: هر کیلو گرم دام زنده در میادین با قیمت ۳۵ هزار تا ۳۷ هزار تومان عرضه می‌شود و تغییری نداشته است.

رئیس اتحادیه فروشندگان گوشت گوسفندی خاطرنشان کرد: به دلیل اینکه قیمت گازوئیل تغییری نداشته هرگونه افزایش قیمتی قابل قبول نخواهد بود.

محمد یوسفی رئیس انجمن پرورش دهندگان مرغ گوشتی اظهار کرد: قیمت مرغ بدون تغییر است و همانند گذشته در درب مرغداری هر کیلوگرم ۸ هزار و ۸۰۰ تا ۹ هزار تومان و در میادین شهرداری با قیمت ۱۲ هزار و ۹۰۰ تومان عرضه می‌شود.

وی با بیان اینکه افزایش نرخ بنزین تاثیری بر قیمت تولید مرغ ندارد، گفت: قیمت مرغ وابسته به قیمت نهاده‌ها است و ارتباطی با بنزین ندارد.

قاسمعلی حسنی دبیر اتحادیه بنکداران مواد غذایی نیز درباره آخرین وضعیت قیمتی مواد غذایی اظهار کرد: نسبت به یک هفته گذشته هیچ تغییر قیمتی را در بازار شاهد نیستم و قیمت‌ها از ثبات برخوردار است.

وی تاکید کرد: هیچ تفاوت قیمتی در سطح بازار نسبت به قبل و بعد از گران شدن بنزین به وجود نیامده است.

دبیر اتحادیه بنکداران مواد غذایی درباره قیمت کالا‌های اساسی گفت: هر کیلوگرم شکر ۴ هزار و ۵۰ تومان و روغن نیز بر اساس قیمت مصوب عرضه می‌شود همچنین قیمت چای نیز از ۵۰ هزار تومان تا ۶۹ هزار و ۹۰۰ تومان بسته به برند آن در بازار بدون تغییر عرضه می‌شود.

سید مرتضی میری رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی نیز اظهار کرد: به رغم افزایش قیمت بنزین، بازار لوازم خانگی از ثبات برخوردار است و افزایش قیمتی نداشته است.

وی افزود: افرادی که نیاز به خرید کالا برای تهیه جهیزیه یا مایحتاج خود دارند برای خرید به بازار مراجعه و بدون مشکل اقدام به خرید می‌کنند.

رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی با بیان اینکه افزایش قیمت بنزین تاثیری بر نرخ‌ها نداشته است، ادامه داد: پیش بینی می‌شود بازار طی ماه‌های آینده همین روند را ادامه دهد.

منبع: میزان

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
معین
۱۹:۰۴ ۲۷ آبان ۱۳۹۸
بعد از گرونی بنزین نوبت CNG است و بعد از آن خودرو و لبنیات و مواد غذایی و مسکن و ... تقریبا چیزی از ما باقی نمونده که به شما بدیم با شرایط فعلی که خط فقر حدود 8 میلیون است اکثر مردم با زیر 3 تومن دارن میچرخونن واقعا شما فکر میکنید مردم مشکلشون با یارانه 50 تومنی که به هر نفر میدین حل میشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۴۰ ۲۷ آبان ۱۳۹۸
حالا دو روز روزهای بعد رو ببینید چه افزایش قیمت خواهد داشت دولت هم‌نمیتونه هیچ کاری انجام بده باید از این مردم خوب بودنشون از انسان بودنشون خجالت بکشید