مدیر کل بهزیستی استان اصفهان از فعالیت ۲۵۰ مرکز مشاوره در سطح استان اصفهان و ۷۰ هزار مراجعه به این مراکز در ۶ ماهه نخست امسال خبر داد.

 به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،مرضیه فرشادمدیرکل بهزیستی استان اصفهان، در دومین همایش تجلیل از حامیان خانواده در سالن آمفی تئاتر دانشگاه علوم‌پزشکی کاشان گفت: این آمار مراجعه نشان دهنده اینست که مردم به مشاوره به عنوان یک قسمتی از هزینه خانواده در سبد خانوار اهمیت دادند.

او با اظهار نگرانی از شرایط اقتصادی و بدتر شدن مسایل اقتصادی و جابه جایی آن به سمت فیزیکی افزود: از وزیر کار رفاه و امور اجتماعی تقاضا می‌کنیم حمایت از مشاوره و مشاوران در قالب مراکز خیریه و خصوصی را به عنوان مقدمه‌ای برای جلوگیری از هزینه‌های کلان بعد از طلاق مورد غفلت قرار ندهند.


فعالیت ۱۷۰۰ مرکز زیر پوشش سازمان بهزیستی استان اصفهان

فرشاد با اشاره به فعالیت ۱۷۰۰ مرکز زیر پوشش سازمان بهزیستی استان اصفهان گفت: ۷۳ مرکز خیریه نیز در سطح این استان فعالیت دارد که بیش از ۹۰ درصد این مراکز خیریه فقط در فرآیند پاسخگویی به نیاز‌های فیزیکی مخاطبین هستند.

به گفته او، در شهرستان کاشان نیز ۱۹ مرکز مشاوره فعالیت دارد که ۶ مرکز آن تخصصی خانواده و ازدواج، ۲ کلینیک و چهار گروه همیار کمک می‌کند که ان شالله بتواند با فعالیت این مراکز کاشان کم آسیب و کم طلاق با خانواده‌های مقتدر و محکم را حمایت و هدایت کند.

مدیرکل بهزیستی استان اصفهان، با انتقاد از مغفول ماندن بسیاری از سنت‌های ارزشی در تحکیم خانواده و حمایت از آن گفت: این غفلت‌ها در اثر اعتماد به ناخودآگاهی، اعتماد به خود، به پیشینه ما و ارزشهایمان که قدر آن‌ها را ندانستیم ایجاد شده است.

اقدام به موقع و خوب کاشان در تحکیم خانواده

فرشاد، با تاکید بر اینکه غفلت از این موارد موجب کاهش در ارزشمندی‌های ما شده است گفت: چه خوب که کاشان به موقع در تحکیم خانواده و حمایت از آن اقدام کرده است.

او تاکید کرد: ما خوشحال می‌شویم وقتی یک مجموعه‌ای با یک فرایند خوب و ساختار تعریف شده و حمایت خیرین دور هم جمع می‌شوند و کار‌هایی را انجام می‌دهند که کمتر به آن فکر شده است.

به گفته او، به یقین این اقدام کاشان مسبب خیر برای اشاعه این فرهنگ در سایر شهرستان‌های استان و سطح کشور خواهد بود.

فرشاد با تقدیر از فعالیت‌ها و حمایت‌های خانواده در کاشان در قالب آموزش قبل و حین ازدواج گفت: امیدوارم با این تلاش‌ها شاهد طلاق نباشیم و با اصلاح این روندی که داریم میزان طلاق پایین بیاید.

تعریف و ارایه بسته خدمتی آموزش‌های بعد از طلاق

او، اصلاح فرایند را موجب کاهش آمار طلاق و عدم نیاز به آموزش‌های بعد از طلاق دانست و گفت: متاسفانه الان ناچار به تعریف و ارایه آموزش‌های بعد از طلاق به عنوان یک بسته خدمتی هستیم.

انتهای پیام/م

برچسب ها: بهزیستی ، خانواده
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.