به گزارش خبرنگار حوزه ادبیات گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، مهمترین اتفاقات ادبیات در هفته گذشته را در این گزارش مرور کنید.
با حکم وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، سعید بیابانکی به عنوان دبیر علمی چهاردهمین جشنواره بینالمللی شعر فجر منصوب شد.
بیستودومین جشنواره بین المللی قصهگویی صبح روز سه شنبه در مرکز آفرینشهای فرهنگی هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان واقع در خیابان «حجاب» آغاز به کار کرد.
بنیاد شعر و ادبیات داستانی که از دوره نهم تا کنون از سوی معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به عنوان مجری این رویداد ادبی تعیین شده است، در نظر دارد پیرو آییننامه ابلاغی معاونت یاد شده، در چهاردهمین دوره جشنواره بینالمللی شعر فجر، بخش ویژه این دوره از جشنواره را به داوری تکشعرهای ارسالی جوانان اختصاص دهد.
با حکم سیدعباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، مهدی قزلی دبیر اجرایی چهاردهمین جشنواره بینالمللی شعر فجر شد.
مهدی قزلی مدیرعامل بنیاد شعر و ادبیات داستانی ایرانیان است که پیشتر، دبیر اجرایی و عهدهدار برگزاری پنج دوره گذشته جشنواره شعر فجر شده بود.
در جریان اغتشاشات آبانماه، کتابخانه عمومی تفکر شهرستان شهریار، به طور کامل در آتش سوخت از این رو مجمع ناشران انقلاب اسلامی از تمامی ناشران، نویسندگان و کتابفروشان دعوت بهعمل آورده تا با پیوستن به پویش بازسازی این کتابخانه، با یکدیگر دست یاری بدهند.
هیئت داوران دوازدهمین دوره جایزه ادبی جلال آل احمد برگزیدگان این رویداد ادبی را معرفی کرد.
بر این اساس در بخش «نقد ادبی» دو کتاب برگزیده و یک کتاب شایسته تقدیر شدند؛ کتابهای «نظریه و نقد ادبی» اثر حسین پاینده و «بومیسازی رئالیزم جادویی» اثر محمد و محسن حنیف به طور مشترک به عنوان اثر برگزیده این بخش انتخاب و معرفی شدند. همچنین کتاب «درباره مانایی و مینایی» از احمد شاکری به عنوان اثر شایسته تقدیر شناخته شد.
انتهای پیام/