رئیس سازمان دامپزشکی گفت: در ماه‌های اخیر اخبار کذبی مبنی بر استفاده از تریاک در واحد‌های مرغداری در فضای مجازی منتشر شده است.

علیرضا رفیعی‌پور رئیس سازمان دامپزشکی در گفت‌وگو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، ضمن تکذیب استفاده از تریاک در واحد‌های مرغداری گفت: طی ماه‌های اخیر در شبکه‌های اجتماعی به اشکال مختلف اخبار کذبی مبنی بر استفاده از آفلاتوکسین در شیر، تریاک در مرغ و قرص در بیسکویت مطرح شد که در خصوص بحث استفاده از مواد مخدر اخبار منتشر شده از سوی افرادی است که الفبای صنعت را نمی‌دانند.

او افزود: سازمان دامپزشکی به عنوان ناظر و مسئول تأمین سلامت مردم ضمن استقرار همکاران سازمان دامپزشکی در واحد‌های مرغداری، بازدید‌هایی را هم به صورت دوره‌ای انجام می‌دهند که با وجود این نظارت‌ها جای هیچ گونه نگرانی نیست.


بیشتر بخوانید: صادرات تخم مرغ به ۳۳ هزار تن رسید 


رفیعی پور ادامه داد: افرادی که چنین شایعاتی را مطرح می‌کنند، حتی الفبای اولیه صنعت طیور را نمی‌دانند چرا که ماده مخدر تریاک قاچاق است و تولیدکنندگان طیور هیچ وقت سرمایه میلیاردی خود را به خطر نمی‌اندازند.

به گفته رئیس سازمان دامپزشکی، با وجود آنکه استفاده از ماده مخدر تأثیری در مصرف درمانی طیور ندارد، از این رو تولیدکنندگان سرمایه ۱۰ هزار میلیارد تومانی خود را به خطر نمی‌اندازند و بیان چنین موضوعاتی تنها به صنعت طیور لطمه می‌زند.

خبری از رخداد اپیدمی یا همه گیری بیماری دام و طیور در سال ۹۸ نیست

او درباره آخرین وضعیت بیماری‌های استراتژیک دام و طیور گفت: طی سال ۹۸ در حوزه بیماری استراتژیک دامی تب برفکی و بیماری طیور آنفلوانزا فوق حاد پرندگان هیچ رخداد اپیدمی یا همه‌گیری نداشتیم که این موضوع افتخار بزرگی برای سازمان دامپزشکی محسوب می‌شود.


بیشتر بخوانید: ثبات قیمت مرغ در بازار /نرخ هر کیلو مرغ ۱۲ هزار و ۲۰۰ تومان 


رفیعی‌پور با بیان اینکه امسال گزارش اپیدمی از حیث بیماری تب برفکی و آنفلوانزا فوق حاد پرندگان نداشتیم، اظهار کرد: امسال واکسن داخلی و خارجی به موقع تأمین و دام و طیور علیه بیماری واکسینه شدند و گزارشی از شیوع بیماری نداشتیم.

رئیس سازمان دامپزشکی در پایان تصریح کرد: با توجه به شرایط آب و هوایی و رونق و توسعه کمی دامداری‌ها، امکان جابه‌جایی بیماری به سبب چرای دام در عرصه‌های طبیعی وجود داشت، ضمن آنکه به سبب شرایط مناسب تالاب و برکه‌ها ۳ تا ۴ میلیون پرنده مهاجر وارد کشور شد که می‌توانست بیماری وارد کشور کند اما به سبب اقدامات مراقبتی و بهداشتی به موقع صنعت طیور گزارشی از بیماری آنفلوانزا یا سویه‌های جدید نداشتیم.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار