به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، غذاهای ایتالیایی یکی از دیگری خوشمزهتر هستند و پس از پیتزا و لازانیا اکنون نوبت رسیده است به منیکوتی ایتالیایی. اگر بارها لازانیا درست کردهاید، اینبار به سراغ منیکوتی بروید که طعمی جدید و ظاهری متفاوت از یک غذای ایتالیایی به شما ارائه میدهد.
مواد لازم:
نان ترتیلا ۸ عدد
مرغ پخته شده ۲ پیمانه
فلفل چیلی ۱۰۰ گرم
گوجه فرنگی ۱ عدد
پنیر ریکوتا ۱ پیمانه
پیازچه ۴ عدد
گشنیز ۲ قاشق غذاخوری
سس گوجه ۱ پیمانه
پنیر موتزارلا ۱ پیمانه
پنیر چدار ۱ پیمانه
طرز تهیه:
۱. در کاسهای مرغ (بهصورت مکعبی خرد کنید)، فلفل چیلی (به میزانی که با ذائقه شما سازگار است)، گوجه فرنگی که تخم آن خارج وخرد شده، پنیر ریکوتا، پیازچه و گشنیز (هر دو را ریز خرد کنید) را مخلوط کنید. به آن نمک و فلفل بزنید.
۲. نانهای تورتیلا را روی صفحهای صاف قرار داده و مواد را بهطور مساوی وسط هریک از نانها پخش کنید.
۳. آنرا محکم رول کرده و روی سینی فری که کمی چرب کردهاید قرار دهید. طوری که قسمت درز دار نانها به زیر باشد.
۴. سس گوجه را با قاشق روی نانها بریزید و پنیر (رنده شده) را روی آنها بپاشید. آنها را با فویل بپوشانید و به مدت ۲۰ دقیقه در فر با درجه حرارت ۱۶۰ درجه سلسیوس (۹۷۶ درجه سانتیگراد) قرار دهید بعد از ۲۰ دقیقه فویل را جدا کرده و ۵ تا ۱۰ دقیقه دیگر بگذارید داخل فر بماند سپس سرو کنید.
منبع: پارس ناز
انتهای پیام/