به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،شاید به نظر بسیاری از شما مصرف همیشگی دوغ قدری گران باشد؛ اما میتوان دوغ خوشمزه، ترش، گازدار و از همه مهمتر سالم و اقتصادی در منزل تهیه کرد.
مواد لازم:
ماست
آب
چند حبه قند
طرز تهیه:
برای این کار از ماست ترش استفاده میکنیم. اگر ترش نیست ماست را در ظرف سر بسته و به مدت ۲ روز در بیرون یخچال نگهداری میکنیم وقتی ترشید، ماست را آنقدر هم میزنیم تا کاملا براق شود آنگاه دو برابر ماست، آب به آن اضافه میکنیم و به میزان دلخواه نمک هم اضافه میکنیم.
حال برای گازدار شدن دوغ کافیست دو حبه قند به آن اضافه کنیم، سپس دوغ را به مدت یک ربع ساعت در ظرف سربستهای کاملاً سربسته و محکم خوب هم میزنیم و بعد ظرف حاوی دوغ را در هوای آزاد به مدت یک هفته نگهداری میکنیم.
در آخر پس از آماده شدن، میتوانید به آن پودر موسیر اضافه کنید و یا از عرقیاتی مثل عرق نعناع یا شاهسپرن برای خوش طعم شدن آن استفاده کنید. به یاد داشته باشید هرگز بیش از حد از قند برای گازدار کردن دوغ استفاده نکنید.
منبع: آلامتو
انتهای پیام/