در گزارش زیر طرز تهیه نان ذرت تند بدون گلوتن خانگی خوشمزه را به شما آموزش خواهیم داد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،پولنتا و ذرت منجمد می‌تواند یک جایگزین بسیار مناسب برای نان‌های دیگر باشد.

به مدت سه الی چهار دقیقه پولنتا‌ها را در یک ماهیتابه سرخ کنید و مطمئن شوید که پخته است.

مواد لازم:

۲۰۰ گرم پولنتا
۲۸۴ میلی لیتر آب دوغ
۲۵ گرم کره
یک عدد فلفل چیلی تند
یک قاشق چایخوری بکینگ پودر
یک چهارم قاشق چایخوری جوش شیرین
۵۰ گرم ذرت منجمد
۲ عدد تخم مرغ زده شده

طرز تهیه:

به مدت سه الی چهار دقیقه پولنتا‌ها را در یک ماهیتابه سرخ کنید و مطمئن شوید که پخته است. حرارت را خاموش کنید نیمی از آن را درون کاسه بزرگ بریزید و آب دوغ را به آن بیفزایید. به خوبی ترکیب نمایید و اجازه دهید به مدت دو الی سه ساعت درون آن باقی بماند.

کره را ذوب کنید و فر را با دمای ۲۲۰ درجه از قبل گرم نمایید. کره و باقی مانده مواد را به ترکیب آب دوغ اضافه کنید.

مواد داخل ماهیتابه را درون فر قرار دهید و به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بپزید.

ارزش تغذیه ای:

۲۰۰ کیلو کالری
۶ گرم چربی
۲۹ گرم کربوهیدارت
۳ گرم شکر
یک گرم فیبر
۷ گرم پروتئین
۱ گرم نمک

منبع: آلامتو

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.