به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ترافل نارگیل این شیرینی خوشمزه را درست کنید و از آن در مهمانیها برای پذیرایی استفاده کنید که خیلی خوشمزه است. ترافل نارگیل نوعی شکلات خوشمزه است که به سادگی آماده میشود و برای پذیرایی از مهمانها بهترین انتخاب است.
مواد لازم ترافل نارگیل:
پودر نارگیل ۲۰۰ گرم
پودر شکر ۷۰ گرم
خامه ۱۰۰ میلی لیتر
کره ۷۰ گرم
شکلات شیری ۱۰۰ گرم
شکلات تلخ ۱۰۰ گرم
طرز تهیه ترافل نارگیل:
پودر نارگیل و پودر شکر را در ظرف مناسبی باهم مخلوط کنید.
کره و خامه را در ظرفی جداگانه روی حرارت قرار دهید و هم بزنید تا کره ذوب شود.
مخلوط پودر نارگیل و پودر شکر رابه مواد اضافه کرده و هم بزنید تا مواد کاملا مخلوط شوند. خمیر به دست آمده را حدود ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.
سپس گلولههایی به اندازه گردو از مواد جدا کرده و روی کاغذ روغنی قرار دهید. روی انها رابا سلفون پوشانده و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.
شکلات تلخ و شکلات شیری رابه روش بن ماری «حرارت غیر مستقیم» ذوب کنید.
با استفاده از خلال چوبی ترافلها را در شکلات شیری و یا شکلات تلخ ذوب شده فرو کنید و دوباره روی کاغذ روغنی قرار دهید.
اجازه دهید ترافلها حدود ۲ ساعت در یخچال بمانند و سپس سرو کنید.
منبع: ماهنامه کیک و شیرینی
انتهای پیام/
خامه صبحانه یا قنادی؟