به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، دستور نان تخمهای که برای اولین بار در رستورانی در کپنهاگ درست شده است بی نهایت ساده است به خصوص زمانی که همراه با مربا یا پنیر سرو شود. البته دستور تهیه این نان کاملا سلیقهای است و هر نوع تخمه یا آجیلی که دوست داشته باشید میتوانید به آن اضافه کنید.
۱ پیمانه بادام خام
۱ پیمانه گردوی خام
۱ پیمانه بذر کتان
۱ پیمانه تخمه آفتابگردان
۱ پیمانه تخمه کدو
۱ پیمانه کنجد
۵ عدد تخم مرغ
۱ و نیم قاشق چای خوری نمک دریایی
(از آن جایی که این دستور کاملا سلیقهای است میتوانید هر تخمه یا آجیلی که دوست دارید به آن اضافه کنید فقط باید نسبت پیمانهها را رعایت کنید “۲ پیمانه آجیل – ۴ تا ۵ پیمانه تخمه”)
طرز تهیه:
گام اول:
فر را روی ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. تمام مواد را در یک ظرف بزرگ بریزید.
گام دوم:
مواد را با یک قاشق بزرگ خوب هم بزنید.
گام سوم:
داخل قالب نان کاغذ روغنی قرار دهید.
گام چهارم:
مواد را داخل قالب بریزید و سطح روی آن را با قاشق صاف کنید.
گام پنجم:
قالب را به مدت ۱ ساعت در فر روی ۳۵۰ درجه فارنهایت قرار دهید. این نان کمی سفت است و حالت خمیری ندارد و وقتی روی آن با میزنید باید صدای توخالی داشته باشد.
منبع: آلامتو
انتهای پیام/