به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، پاته جگر یکی از خوراک های خوشمزه و بسیار مفید و سرشار از آهن است. جگر موجود در دستور پخت پاته جگر با مدت پخت کمتر لطیف تر و خوشمزه تر میباشد و اگر تمایل داشتید خونابه جگر را بگیرید، میتوانید بعد از خرد کردن با کمی کره آن را سرخ کنید و بعد به شیوه بن ماری بپزید.
مواد لازم برای پاته جگر مرغ
جگر مرغ نیم کیلو
خامه ۱۵۰ گرم
تخم مرغ آبپز ۲ عدد
ژامبون یا کالباس چرخ شده ۲۵۰ گرم
سیر ۳ حبه
کره ۱۰۰ گرم
جعفری خرد شده ۳ قاشق
نمک و فلفل
طرز تهیه:
سیر را بکوبید و پس از آب کردن کره در تابه آن را خوب تفت دهید. سپس جگر را اضافه کنید و تفت دهید تا آب آن کشیده و پخته شود. بعد از اینکه جگر خوب پخته و نرم شد، آن را به همراه خامه درون غذاساز بریزید و خوب مخلوط کنید تا له شوند.
پس از اینکه جگر کمی پخته شد، ژامبون یا کالباس را به آن اضافه کنید و خوب با مواد سرخ کنید. حالا زیر گاز را تا آخر کم کنید و تخم مرغهای آب پز شده را روی مواد رنده کنید. همه مواد را خوب باهم مخلوط کنید.
پاته را در یک قالب مناسب یا ظرف دلخواهتان بریزید و روی آن را صاف کنید. اطراف آن را با جعفری و لیمو ترش حلقه شده تزئین و سرو کنید.
منبع: irancook.ir
انتهای پیام/