در این مطلب قصد داریم دستورالعمل تهیه اشکنه گوجه‌فرنگی که خوراک مخصوص ناحیه کردستان می‌باشد را به شما آموزش دهیم.

طرز تهیه اشکنه گوجه فرنگی مخصوص کردستانبه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، اشکنه یکی از غذا‌های سنتی ایرانی است که معمولا با نان میل می‌شود. اشکنه تاریخچه‌ای طولانی دارد و از قدیم در نواحی خراسان طبخ میشده است و البته هنوز هم در میان مردم مشهد و دیگر شهر‌های خراسان طرفداران زیادی دارد.

اشکنه انواع مختلفی دارد و در شهر‌ها و روستا‌های کشورمان به شکل‌های متفاوتی تهیه می‌شود که از آن جمله می‌توان به اشکنه اوجز، اشکنه اودوغ، اشکنه سیب زمینی، اشکنه پیاز، اشکنه سیب زمینی پیاز، اشکنه گوجه فرنگی و اشکنه کشک اشاره نمود.

این غذا برای گیاه‌خواران و دیگر افراد که منع استفاده از گوشت و مرغ دارند و یا دوست دارند یک غذای بدون گوشت و ساده امتحان کنند، یک گزینه عالی محسوب می‌شود.

در اینجا قصد داریم طرز تهیه اشکنه گوجه‌فرنگی را به شما آموزش دهیم که خوراک مخصوص ناحیه کردستان است. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه اشکنه گوجه (مخصوص کردستان):

گوجه فرنگی ۲ عدد
پیاز ۱ عدد
روغن ۲-۳ ق غذاخوری
تخم مرغ ۲ عدد
سیب زمینی ۱ عدد
نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
رب گوجه فرنگی ۱ ق غذاخوری

طرز تهیه اشکنه گوجه:

در تمام انواع اشکنه‌ها ابتدا پیاز خورد شده در روغن سرخ می‌شود و سپس دیگر مواد به آن افزوده می‌شود. پس طبق روال برای تهیه اشکنه گوجه نیز ابتدا باید پیاز‌ها را خرد کرده و با مقداری زردچوبه در روغت تفت دهید.
وقتی پیاز‌ها کمی تغییر رنگ داده و طلایی رنگ شدند، گوجه فرنگی رنده‌شده را به ان اضافه کنید.
گوجه پیاز‌ها را خوب باهم سرخ کنید.
در این مرحله رب گوجه را نیز اضافه کرد و تفت دهید.
حالا موقع اضافه کردن سیب زمینی‌هاست. اگر سیب زمینی کوچک دارید درسته و اگر بزرگ هستند به ۴ قسمت تقسیم کرده و داخل ظرف بریزید.
مقداری آب جوش اضافه کنید و حرارت را کم کنید و اجازه دهید اشکنه جا بیفتد.
نیم ساعت قبل از سرو، تخم‌مرغ‌ها را شکسته و یکی، یکی به ظرف اضافه کنید.

اشکنه گوجه فرنگی خوشمزه شما آماده است. امیدواریم این غذای بسیار ساده و راحت را تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

منبع: آکاایران

انتهای پیام/

برچسب ها: تغذیه ، آشپزی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.