به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، شاهی کورما یک خورش مرغ خوشمزه و مقوی هندی است که طرز تهیه آن در ادامه آمده است. با ما همراه باشید.
مواد مورد نیاز شاهی کورما:
سینه مرغ: ۱ تکه (۲۵۰ گرم)
تخم مرغ: ۲ عدد
پیاز بزرگ (نگینی ریز خردشده): ۱ عدد
کره (ذوب شده): ۴ ق. س
آرد ذرت: ۱ ٫ ۵ ق. س
سیر (رنده شده): ۴ عدد
زنجبیل (رنده شده): ۱ ق. چ
هل سبز (پودرشده): یک دوم ق. چ
میخک (پودرشده): یک چهارم ق. چ
پودر دارچین: ۱ ق. چ
پودر بادام: ۵۰ گرم
ادویه گرام ماسالا: به میزان لازم
ماست: ۱ ق. چ
خامه: ۵ ق. س
زعفران دم کرده: ۱ ٫ ۵ ق. س
نمک و فلفل: به میزان لازم
روغن مایع: به میزان لازم
روش پخت
۱ ٫ سینه مرغ را به ۴ برش طولی تقسیم کرده و آن را میان نایلونی بگذارید و با استیک کوب روی آن بکوبید تا نازک شود؛ ولی دقت کنید که له نشود.
۲ ٫ تخم مرغ را درون کاسهای ریخته و با استفاده از چنگالی بزنید.
۳ ٫ گرام ماسالا، نمک و آرد ذرت را با هم مخلوط کنید.
۴ ٫ سینه مرغ را از ابتدا درون تخم مرغ بزنید، سپس در مخلوط آرد بغلتانید. بعد داخل تابهای حاوی مقداری روغن مایع سرخ کنید تا طلایی رنگ شود.
۵ ٫ پیاز را با کره و مقداری روغن داخل تابهای سرخ کنید. بعد سیر و زنجبیل را به آن افزوده و تفت دهید تا سرخ شود.
۶ ٫ هل سبز، میخک، دارچین، نمک و فلفل را به مواد افزوده و تفت دهید. بعد پودر بادام (یا بادام هندی) را به آن افزوده و هم بزنید.
۷ ٫ ماست را به همراه زعفران به مواد اضافه کرده و هم بزنید. بعد خامه را به مقداری از مواد اضافه و مخلوط کنید. سپس آن را به بقیه مواد افزوده و پس از چند جوش از روی حرارت بردارید.
۸ ٫ بعد آن را روی سینه مرغ سرخ شده بریزید و همراه با پلو سرو کنید.
منبع: مجله سرآشپز
انتهای پیام/