به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سس دقوس، یک سس تند است که در کشورهای عربی، طرفداران زیادی دارد. این سس به همراه غذاهای گوناگون به ویژه ماهی، سرو میشود. برای آشنایی با روش تهیه و مواد اولیهی این سس تند، با ما همراه باشید.
مواد لازم:
گوجه فرنگی متوسط: ۴ عدد
سیر: ۴ حبه
رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذاخوری
فلفل قرمز تند: ۲ عدد
آب: دو قاشق غذاخوری
سرکهی سفید: سه قاشق غذاخوری
روغن: یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به میزان دلخواه
طرز تهیه:
آب را به همراه گوجه فرنگی در مخلوط کن ریخته و آن را روشن میکنیم تا گوجهها کاملا له شوند. ظرفی را روی حرارت قرار داده و سیر رنده شده را به همراه روغن، داخل آن تفت میدهیم. سپس فلفل قرمز خرد شده را به همراه رب گوجه و سرکه، به مواد اضافه کرده و هم میزنیم وقتی مواد خوب مخلوط شدند، آب گوجه فرنگی را به همراه نمک و فلفل به آنها اضافه میکنیم. وقتی مواد به درجهی جوش رسید، حرارت را کم میکنیم و اجازه میدهیم تا سس به غلظت دلخواه برسد. سس تند ما آماده است. این سس را در کنار غذاهای گوناگون به ویژه انواع ماهی، سرو میکنند.
منبع: tareekaa
انتهای پیام/