به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، مروز تصمیم داریم شما را با روش پخت متبل بادمجان، یک غذای خوشمزهی لبنانی، آشنا کنیم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش پخت این خوراک خوشمزه، با ما همراه باشید.
بادمجان دارای خواص تغذیهای بسیار مفید است. از ویتامینهای موجود در بادمجان میتوان به ویتامینهای گروهB (مخصوصا B1 و B6)، ویتامین A و C و مواد معدنی مختلف از جمله كلسیم، فسفر، مس، گوگرد، منیزیم، پتاسیم و آهن اشاره کرد. علاوه بر ویتامینها و املاح یاد شده، بادمجان دارای خاصیت آنتی اکسیدانی فوقالعادهای است. این گیاه حاوی فیبر بالایی است از این رو برای درمان یبوست و کاهش کلسترول مفید است.
امروز تصمیم داریم شما را با روش پخت متبل بادمجان، یک غذای خوشمزهی لبنانی، آشنا کنیم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش پخت این خوراک خوشمزه، با ما همراه باشید.
بادمجان: 2 عدد
آبلیمو: 5 قاشق غذاخوری
سیر رنده شده: یک حبه
ارده: سه قاشق غذاخوری
نمک: یک قاشق چایخوری
روغن زیتون: دو قاشق غذاخوری
بادمجانها را پوست گرفته و از طول برش میدهیم. سینی فر را چرب کرده و بادمجانها را کف آن میچینیم سپس سینی را داخل فری با دمای 180 درجهی سانتیگراد به مدت حدود 50 دقیقه قرار میدهیم تا خوب پخته شده و له شوند.
بادمجانهای پخته شده را خوب له میکنیم سپس آبلیمو، سیر رنده شده، ارده، روغن زیتون و نمک را به آن اضافه کرده و مخلوط میکنیم.
متبل بادمجان آماده است؛ آن را در ظرف سرو غذا ریخته و به دلخواه تزیین میکنیم.
منبع: تابناک باتو
انتهای پیام/