به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سیب زمینی شکم پر یکی از گزینههای خوب برای شام وسط هفته است؛ یک غذای ساده و خوشمزه که هم بچهها عاشق آن هستند و هم بزرگترها. سیب زمینی شکم پر هم به تنهایی میتواند یک وعدهی کامل باشد و هم میتوان آن را در کنار غذای اصلی یا به عنوان پیش غذا سرو کرد. در ادامه طرز تهیه سیب زمینی شکم پر را به شما آموزش میدهیم.
مواد لازم
کره بادام زمینی
۱/۴ فنجان
عسل
۱.۵ قاشق چای خوری
چیپس شکلات
۱/۲ فنجان
کشمش
۲ قاشق غذا خوری
سیب (سیب قرمز متوسط - بدون هسته، با پوست)
۴ عدد
طرز تهیه:
داخل یک کاسه کوچک کره بادام زمینی و عسل را مخلوط کنید و بعد شکلات و کشمش را به آن اضافه کنید.
وسط سیبها را با مخلوط کره بادام زمینی پر کنید.
سپس به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار دهید و بعد آنها را به اندازه حلقههای یک سانتیمتری کات کرده و سرو کنید.
منبع: سرآشپز پاپیون
انتهای پیام/