به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، برای پخت لوبیا پلو با گوشت تکهای اول دو تا پیاز خرد شده رو تفت میدیم.
بهش فلفل، زردچوبه، پاپریکا، میزنیم.
گوشت رو به تابه اضافه میکنیم و تفت میدیم سه لیوان آب اضافه میکنیم و اجازه میدهیم گوشت روی حرارت ملایم بپزه.
بعد نیم ساعت آخر پخت نمک و لوبیا و دو قاشق غذاخوری رب رو که قبلش کمی تفت دادیم به گوشت اضافه میکنیم.
بعد هم برنج رو میجوشونیم و آبکش میکنیم و لابلای برنج مخلوط گوشت و لوبیا رو لایه لایه میریزیم و روی هر لایه هم زعفران دم کرده و دارچین میریزیم و یک ساعت میذاریم تا دم بکشه.
منبع: majaleye_banoo
انتهای پیام/