در گزارش زیر طرز تهیه برساق سنندجی را آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، برساق هر شهری شیوه پخت مختص به خودش رو داره من به سبک سنندج و به روش ۴۰ ساله مامانم درست کردم البته دوتایی با مامان، این مقدار ۱۰۴ عدد برساق بزرگ به ما داد.

مواد لازم:

آرد بربری ۴ کیلو
ماست محلی ۴ لیوان
روغن حیوانی نصف لیوان
روغن مایع ۱ لیوان
شکر ۲ و نیم لیوان
تخم مرغ ۱ عدد
نمک ۱ ق چ خوری
مایه خمیر ۱ ق غ خوری


بیشتر بخوانید


طرز تهیه :

آب ولرم تقریبا ۳ لیوان (اندازه آب چشمیه، چون تا جایی که یه خمیر لطیف و سفت بدست بیاد باید قاشق قاشق آب بریزین).

مقدار رو این بار چند برابر کردم، اما تخم مرغ و مایه خمیر رو بیشتر نکردم، چون نخواستم زیاد تو روغن پف کنه. مایه خمیر و یه قاشق شکر و نصف پیمانه آب ولرم رو گذاشتم پنج دقیقه با در بسته تا پف کنه آرد رو الک کردم تخم مرغ رو زدم تا از لختگی در بیاد شکر رو با آب ولرم حل کردم بعد به مواد اضافه کردم کل مواد بالا رو اضافه کردم، ولی روغن حیوانی رو کم کم حین ورز دادن اضافه کردم خمیر رو  ورز دادم.

یه ساعت گذاشتیم با در بسته تا پف کنه. بعد  خمیر رو برداشتیم  و با انگشت پهن کردم  البته با آبکشی که زیر خمیر گذاشتیم خمیر رو طرح دار کردیم  حواستون باشه تند تند پشت و رو کنین تا یه ورش نسوزه. بعد پخت برساق رو تو نایلون بزارین داخل یخچال.

منبع: rangiiin cake

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.