در این مطلب قصد داریم روش تهیه کیک پنبه‌ای را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه کیک پنبه‌ای را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم A:

۸۰ گرم آرد سفید
۵ عدد زرده تخم مرغ
۱ عدد تخم مرغ
۸۰ میلی لیتر شیر
۵۰ میلی لیتر روغن نباتی یا کره مارگارین

مواد لازم B:

۵ سفیده تخم مرغ
۸۰ گرم شکر دانه دار
۱/۲ قاشق چایخوری نمک
۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل

طرز تهیه:

مواد A:
روغن گیاهی را به اندازه‌ای گرم کنید تا باز شود، داخل ظرف بریزید و آرد را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید، بعد شیر را اضافه کنید و با همزن دستی بزنید تا یکدست شود، زرده‌ی تخم مرغ‌ها را دانه دانه اضافه کنید بعلاوه‌ی یک عدد تخم مرغ کامل و به طور مداوم همچنان هم بزنید تا (مخلوط خیلی صاف بدست آید)

مواد B:

سفیده تخم مرغ و ۸۰ گرم شکر و نمک و وانیل را مخلوط کنید و بزنید تا پف کند، ولی نیاز نیست خیلی سفت شود.

سفیده را به مواد بالا اضافه کنید و با لیسک دورانی مخلوط کنید تا یکدست شود. مخلوط را داخل قالب ۱۸ سانتی متری ریخته. داخل قالب رو کاغذ روغنی بندازید و دیواره‌های قالب رو هم با کاغذ بپوشونید و اگر قالبتون یک تیکه نیست زیر قالب از بیرونش رو فویل بزنید تا آب داخل قالب نرود و قالب را داخل یک ظرف بزرگتر بزارید و داخل ظرف بزرگتر رو آب جوش بریزید؛ و کیک رو بزارید داخل فر با درجه حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد تقریبا ۴۵ دقیقه / دمای هر فر فرق داره پس باید چک کنید. حتما کامل کیک‌هاتون رو بزارید پخته بشه، چون زودتر بردارید پفش میخوابه.


بیشتر بخوانید


منبع: ashpazidorehami

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.