به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، این روزها میوه های رنگارنگ تابستونی رو در میوه فروشی ها می بینیم.بهتره از این فرصت استفاده کنیم و دست به کار بشیم برای تهیه بستنی خانگی و البته چون هنوز هوا گرمِ، خوردن بستنی دلچسبه.
مواد لازم:
میوه پوره شده انبه و موز ۱ پیمانه
زرده تخم مرغ۴ عدد
شیر۱ پیمانه
خامه۱ پیمانه
شکر۱/۳ پیمانه
وانیل مایع۲ ق چ
روش تهیه:
بهتره از میوه فریز شده استفاده کنیم.
زرده و شکر و وانیل را خوب میزنیم تا کاملا سفید رنگ شود.
شیر را اضافه کرده و مخلوط می کنیم.
مایه را داخل ظرف مناسب ریخته و روی حرارت قرار می دهیم
مدام هم میزنیم و وقتی به جوش آمد و کمی غلیظ شد از روی حرارت برمی داریم
اجازه میدهیم خنک شود.
در این فاصله میوه مورد نظر را در مخلوط کن یا بلندر یا میکسر پوره می کنیم.
وقتی کرم خنک شد، خامه را اضافه کرده و مخلوط می کنیم
همه مواد، هم کرم و هم میوه پوره شده را داخل غذا ساز ریخته ترجیحا با پدال پلاستیکی با هم مخلوط کرده و در قالب ریخته و برای ۵ تا ۶ ساعت در فریزر قرار می دهیم.
منبع: deserkade_ba_asatid
انتهای پیام/