به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه کیک آناناس برگردون را به شما عزیزان آموزش دهیم با ما همراه باشید.
مواد لازم:
تخم مرغ ۲ عدد
آرد ۲ پیمانه
شکر ۳/۴ پیمانه
باترمیلک ۳/۴ پیمانه
برای تهیه باترمیلک (تو ۳/۴ پیمانه شیر ۱ قاشق چایخوری آبلیمو بریزید و بذارید ۱۵ دقیقه استراحت کنه.)
کره آب شده ۱/۲ پیمانه
آب آناناس ۱/۴ پیمانه
بیکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری
بیشتر بخوانید
مواد رویه:
شکر قهوهای ۱/۲ پیمانه
آب آناناس ۲ قاشق غذاخوری
کره ۱/۴ پیمانه
طرز تهیه:
ابتدا شکر و تخم مرغ را ۲ دقیقه هم بزنید، بعد کره آب شده، آب آناناس و وانیل رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن بزنید. بعد هم آرد الک شده به همراه بیکینگ پودر و باترمیلک رو به صورت فی مابین در ۳ مرحله اضافه کنید.
برای تهیه مواد رویه کل مواد رو روی حرارت بذارید تا کره آب بشه و شکر توش حل بشه. بهتره از شکر قهوهای رنگ روشن استفاده کنید. شکر قهوهای تیره خوشگل نمیشه و کیکتون حالت سوخته پیدا میکنه. البته مزش اصلا بد نمیشه. شکر معمولی هم این زیبایی رو بهتون نمیده و کاملا بی رنگ میشه.
همون طوری که مواد رویه گرم هست رو ته قالب گرد سایز ۱۸ بریزید و آناناس و گیلاس رو ته اون بچینید و مواد آماده رو روی کیک بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه حدودا ۴۵ دقیقه بپزید. بعد از اینکه خنک شد از قالب خارج کنید و نوش جان کنید.
منبع: آشپزباشی
انتهای پیام/