به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، قصد داریم امروز دستور تهیه کروکت سیب زمینی و سوسیس را به شما آموزش دهیم با ما همراه باشید.
مواد لازم برای کروکت سیب زمینی و سوسیس:
سیب زمینی نیمه بزرگ پنج عدد
پیاز یک عدد
سوسیس چند عدد
تخم مرغ دو یا سه عدد
آرد سفید مقداری
آرد سوخاری مقداری
فلفل سیاه نصف یک قاشق چایخوری
سیر خام دو سه عدد (در صورت تمایل)
پنیر پیتزا به میزان لازم
طرز تهیه کروکت سیب زمینی و سوسیس:
ابتدا سیب زمینیها را میپزیم.
در این فاصله سوسیسها را هم سرخ میکنیم.
اگر میخواهید کروکتها کوچک باشند، سوسیسها را از عرض ببرید. در اینجا ما آنها را از طول تکه کردیم.
مواد بیرونی کروکت سیب زمینی و سوسیس:
سپس سیب زمینیها را رنده یا چرخ میکنیم و با پیاز رنده شده مخلوط میکنیم.
نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و سیر خام را هم (در صورت تمایل) به آن اضافه میکنیم.
برای اینکه غذای ما، مزه کوکو سیب زمینی معمولی ندهد، بهتر است طعم مواد بیرونی را تغییر دهیم. یعنی یک سری افزودنی به آنها اضافه کنیم که طعم مطبوعی بگیرد. من به غیر از مواد گفته شده، یک یا دو عدد سوسیس خام را هم رنده کردم و به سیب زمینیها اضافه کردم. این مواد بیرونی باید سفت باشند، مانند غلظت مواد کوفته. برای این مقدار سیب زمینی، یک عدد تخم مرغ کافی است.
مواد بیرونی که آماده شد، دست به کار میشویم:
یک تکه از مواد را بر میداریم و وسط آن را باز میکنیم. کمی پنیر پیتزای رنده شده میریزیم، سپس یک تکه سوسیس وسط مواد میگذاریم. دوباره روی آن پنیر پیتزا میریزیم و باز هم از مواد روی آن میگذاریم. یعنی در حقیقت، مواد دور تا دور سوسیس و پنیر پیتزا را احاطه میکنند! بعد از اینکه همه سوسیسها را درون مواد گذاشتیم، به سراغ این سه تا میرویم: آرد سفید، تخم مرغ و آرد سوخاری.
هر کدام از کروکتها را اول درون آرد سفید میغلتانیم. سپس در ظرف دیگر، یکی دو عدد تخم مرغ را با چنگال خوب رقیق میکنیم. سپس کروکت را درون تخم مرغ میغلتانیم، بعد هم در ظرف آرد سوخاری. (برای همین تعداد تخم مرغها متغیر بود. چون معلوم نیست مواد شما چقدر است و به چند تا تخم مرغ جهت غلتاندن کروکتها در تخم مرغ نیاز دارید.)
نکته ۱:
بهتر است بعد از غلتاندن در آرد سوخاری مواد حداقل نیم ساعت در یخچال باشند تا آرد سوخاری و کروکتها خوب به خورد هم بروند.
بعد از این زمان، کروکتها را درون روغن سرخ میکنیم. اگر کروکتهای تان مثل این ها، اینقدر بزرگ بود، همه طرف آن را سرخ کنید تا خام نماند.
نکته ۲:
جهت خوردن، میتوانید از سس قرمز یا سس هزار جزیره یا فرانسوی استفاده نمایید.
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته
ممنون ازتون
عالی بودن