به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه کیک یخچالی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
بسکویت پتی بور ساده ۴ بسته
شیر ۳ لیوان
شکر نصف پیمانه میتونید بیشتر بریزید
نشاسته ذرت ۳ قاشق غذاخوری
آرد شیرینی ۲ قاشق غذاخوری
کره ۲۵ گرم
پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری
شکلات ۵۰ گرم
بیشتر بخوانید
طرز تهیه:
آردهارو باهم مخلوط و الک میکنیم، شیر، شکر، پودر کاکائو، شکلات رو روی حرارت ملایم میزاریم دائم هم میزنیم تا ته نگیره و به غلظت فرنی برسه، کره رو هم در آخر اضافه میکنیم، از قالب کمربندی استفاده کردم، یک طرف بسکویت ساده رو مواد شکلاتی ریختم و یک بسکویت شکلاتی روش گذاشتم و به دیوارهی قالب تکیه دادم و دور تا دور و وسط هارو به همین شکل پر میکنیم، در آخر از مواد شکلاتی روی بسکویتها میریزیم و داخل یخچال میزاریم بهتره شب تا صبح و به دلخواه تزیین میکنیم که من با گاناش تزئین کردم.
تو انواع قالب میتونید درست کنید. میتونید بسکویت رو خرد کنید بریزید تو مواد شکلاتی و همچنین میتونید با پودینگ شکلاتی آماده هم این کیک رو درست کنید، به همین سادگی کیک آماده هست جاتون.
منبع: khaneye deser
انتهای پیام/