به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه دسر نسکافهای مغزدار را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
شیر:۲ پیمانه
شکر: ۱/۲ پیمانه
خامه:۲۰۰ گرم
نسکافه: ۱ ق غ
ژلاتین ۲ ق غ
آب سرد: ۱/۲ لیوان
شکلات تختهای سفید:۱۰۰ گرم
بیشتر بخوانید
طرز تهیه:
ابتدا ژلاتین رو با آب سرد مخلوط میکنیم و روی بخار کتری میزاریم تا شفاف بشه (بن ماری)
خامه را روی حرارت میزاریم تا روان بشه، شکلات وشکر رو اضافه میکنیم وهم میزنیم تا شکلات وشکر حل بشه
شیر ونسکافه رو هم اضافه کرده وخوب مخلوط میکنیم وقتی همه مواد یکدست شد ژلاتین رو اضافه میکنیم هم میزنیم واز روی حرارت برمیداریم.
من از قالبهای تکنفره استفاده کردم در ابتدا ۱/۳ قالبارو از مواد پر میکنیم ودر یخچال میزاریم تا نیم بند شود بعد مغزی رو وسط دسر میزاریم ومابقی موادمون رو در قالب میریزیم ودر یخچال میزاریم به مدت ۵-۶ ساعت وبعد از این مدت زمان از قالب خارج کرده وبه دلخواه تزئین کنید.
من برای مغزی دسر از کیک پودر شده و نوتلا و گردوی خورد شده استفاده کردم
کیک خورد شده را با مقداری نوتلا مخلوط میکنیم که کیک به صورت خمیری دربیاد و در قالبهای کوچک شکلات میریزیم ونیم ساعت در فریزر میزاریم بعد از نیم ساعت مغزی دسر آمادست.
منبع: jeleh jadid
انتهای پیام/