به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، پاستا یکی از غذاهای محبوب ایتالیایی است که طرفداران زیادی در سراسر جهان دارد. اگر نمیخواهید وقت زیادی برای آشپزی صرف کنید، اما دلتان یک غذای خوشمزه میخواهد، پاستا با مرغ و پنیر بهترین گزینه است. برای خوشمزهتر کردن پاستا لازم نیست کار پیچیدهای انجام دهید؛ فقط کافی است به آن مرغ و پنیر اضافه کنید. در تهیه پاستا با مرغ، میتوانید از پنیرهای مختلفی استفاده کنید. ما در اینجا از پنیر شایربلو استفاده میکنیم. اضافه کردن پنیر شایربلو به پاستا سبب خوش طعم شدن پاستا میشود. این غذای خوشمزه را میتوانید در وعده ناهار یا شام سرو کنید و از خوردن آن در کنار خانواده لذت ببرید. پس هر چه سریعتر دست به کار شوید و این غذای خوشمزه را به آسانی در خانه درست کنید. در ادامه همراه باشید تا طرز تهیه پاستا در فر با مرغ و پنیر شایربلو را به شما آموزش دهیم.
بیشتر بخوانید:
مواد لازم برای تهیه پاستا در فر با مرغ و پنیر
سینه مرغ یک عدد
قارچ ۲۰۰ گرم
پاستا ۴۰۰ گرم
پنیر شایربلو یک پیمانه
کره ۳۰ گرم
سس بشامل یک و نیم پیمانه
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه پاستا در فر با مرغ و پنیر شایربلو
ابتدا باید سینه مرغ را بپزید. برای این کار یک قابلمه را آب کرده و روی اجاق بگذارید. سینه مرغ را به آن اضافه کنید و کمی نمک و زردچوبه هم به آن بزنید. مقدار نمک و زردچوبه به ذائقه شما بستگی دارد. اجازه دهید به مدت تقریبا ۳۰ دقیقه بپزد. سپس مرغ را از قابلمه درآورده و آن را درشت خرد کنید و کنار بگذارید.
قارچها را حلقهای برش دهید. یک ماهیتابه روی اجاق گذاشته و کمی کره به آن اضافه کنید. قارچها را در ماهیتابه ریخته و با کمی نمک به مقدار دلخواه تفت دهید تا آب قارچها گرفته شود.
پاستا را بر اساس دستور پخت روی محصول بپزید. مرغ خردشده را در ماهیتابه ریخته، به مقدار دلخواه به آن نمک و فلفل اضافه کرده و خوب تفت دهید. پاستا پخته شده را به آن اضافه کرده و مواد داخل ماهیتابه را داخل یک کاسه ریخته و خوب هم بزنید.
پس از اینکه مواد رو خوب هم زدید، نوبت اضافه کردن سس بشامل میرسد. سیر را خرد کنید. با توجه به طرز تهیه سس بشامل یا همان سس سفید فرانسوی آن را تهیه کرده و بعد سس بشامل را کنار بگذارید تا خنک شود.
سس بشامل را به مواد پاستا اضافه کنید. مخلوط به دست آمده را داخل ظرف نشکن مخصوص فر گذاشته و با یک قاشق یا کفگیر، سطح آن را صاف کنید. سپس پنیر شایر بلو را رنده کرده و روی آن بریزید.
در نهایت ظرف را به مدت ۳۰ دقیقه داخل فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم شده، قرار دهید تا پاستا بپزد و پنیر روی آن آب شود. پاستای شما آماده است.
چند نکته
• به طور دلخواه میتوانید به مواد پاستا جعفری خردشده اضافه کنید.
• زمانی که ظرف را داخل فر گذاشتید، پنج دقیقه آخر میتوانید گریل را روشن کنید تا پنیر طلایی شود.
• اگر دوست دارید پاستا طعم تندی داشته باشد، قبل از قرار دادن در فر به آن فلفل اضافه کنید.
منبع: کتاب کاله
انتهای پیام/