به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، این روزها که وقت زیادی را در خانه هستیم، آشپزی کردن و دنبال مزههای جدید بودن حسابی میتواند سرمان را گرم کند. کراکت سیب زمینی با هات داگ که خیلی سریع و ساده تهیه میشود، علاوه بر این که سرگرممان میکند، تجربه فوقالعاده خوشمزهای هم است. با طرز تهیه کراکت سیب زمینی همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه کراکت سیب زمینی با هات داگ
سیب زمینی پخته شده چهار عدد
پیازچه خرد شده چهار قاشق غذاخوری
بیکن خرد شده چهار قاشق غذاخوری
نمک یک قاشق چایخوری
فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
خامه ترش چهار قاشق غذاخوری
هات داگ به مقدار لازم
آرد سفید به مقدار لازم
پودر سوخاری به مقدار لازم
تخم مرغ دو عدد
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه کراکت سیب زمینی با هات داگ
برای شروع سیب زمینیهای پخته شده را داخل یک کاسه رنده کنید.
پیازچه را بشویید و به صورت ریز خرد کنید.
بیکن را بعد از این که ریز خرد کردید، داخل تابه با مقدار بسیار کمی روغن تفت دهید تا برشته شود. پیازچه و بیکن را به سیب زمینی اضافه کنید.
حالا نوبت اضافه کردن نمک و فلفل سیاه است.
خامه ترش را هم اضافه کنید و مواد را با هم خوب ترکیب کنید.
هاتداگ را به صورت رشتههای باریک خرد کنید و داخل یک بشقاب بریزید.
به اندازه دو قاشق غذاخوری از مایهای که داخل کاسه ترکیب کردید، بردارید. به کمک دست برش هاتداگ را در مغز کراکت قرار دهید.
داخل یک کاسه تخم مرغها را بشکنید و هم بزنید تا زرده و سفیده آن یکی شود. پودر سوخاری و آرد سفید را هم در کاسههای جداگانه بریزید.
کراکت را به ترتیب در آرد سفید، تخم مرغ و پودر سوخاری خوب بغلتانید.
مقداری روغن داخل یک تابه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا روغن حسابی داغ شود.
کراکتها را داخل روغن سرخ کنید و داخل ظرف مناسب با سس دلخواهتان سرو کنید. نوش جان!
سس فلفل تند و سس پاپریکا را میتوانید کنار این کراکت سرو کنید.
منبع: کتاب کاله
انتهای پیام/