به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ترشی لیته از مجموعه دستورغذاییهای ایرانی است که طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. ایرانیها بیشر غذاهایشان را با ترشی میخورند. امروزه، ترشی لیته طرفداران بسیاری دارد، چون تهیهی آن بسیار آسان است، خیلی سریع آماده میشود و بسیار هم خوشمزه است. امیدواریم از تهیهی این ترشی خوشمزه لذت ببرید.
مواد لازم:
بادمجان ۱ کیلوگرم
سیر ۴ حبه
هویج ۱ کیلوگرم
سبزیهای معطر ۳۰۰ گرم
کلم سفید ۶۰۰ گرم
فلفل سبز ۱ عدد
سیاه دانه به میزان لازم
ادویه ترشی به میزان لازم
زردچوبه به میزان لازم
نمک به میزان لازم
سرکه به میزان لازم
بیشتر بخوانید
طرز تهیه:
بادمجانها را در مخلوطی از آب و سرکه بپزید. آنها را کنار بگذارید تا خنک شوند. برای استفاده، آب آنها را خوب بگیرید. همچنین میتوانید آنها را در فر و یا روی گاز کبابی کنید. بادمجانها را به همراه سیر و هویج در مخلوط کن و یا غذاساز بریزید و خرد کنید.
سبزی ها، کلم پیچ (گل کلم) و فلفل سبز را هم به سایر مواد اضافه کنید و بزنید تا خرد و خوب با هم مخلوط شوند. با توجه به ذائقه تان میتوانید میزان فلفل سبز را کم و یا زیاد کنید سیاه دانه، ادویه ترشی، زردچوبه، نمک و سرکه را هم به ترشی اضافه کنید و آنها را خوب با هم ترکیب کنید.
میزان سرکه باید در حدی باشد که ترشی نه خیلی شل و نه بیش از حد سفت باشد. میزان نمک به نسبت باید زیاد باشد. ترشی را در ظرفی که هوا نکشد، بریزید؛ درب آن را خوب ببندید و برای ۱ هفته در دمای محیط نگه دارید تا آماده شود. بعد از استفاده ترشی را در یخچال نگه داری کنید.
نکاتی در مورد تهیهی ترشی لیته:
بادمجانها را بشویید و سر آنها را جدا کنید. پوست سیر و هویج را جدا کنید. میتوانید از ترکیبی مساوی از سبزیجاتی مانند مرزه، نعناع، ترخون، گشنیز، جعفری و حتی شوید استفاده کنید. سبزیها را تمیز بشویید و ریز خرد کنید. میتوانید از سبزیجات خشک هم استفاده کنید میتوانید به جای کلم پیچ از گل کلم در ترشی استفاده کنید. آن را ریز خرد کنید.
منبع: ایران ناز
انتهای پیام/
کاش دوستانی که محبت می کنن دستور شور و ترشی می گذارن میزان ها رو دقیق بیان کنن ، کسی که اصلا تجربه نداره نمی دونه به میزان لازم یعنی چقدر! تو اینجور دستورها میزان آب و سرکه خیلی مهمه
سپاس