معاون آموزش ابتدایی گفت: طرح تحولی خوانا از اول دی در ۵ درصد از مدارس ابتدایی کشور آغاز می‌شود.

به گزارش خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، رضوان حکیم زاده معاون آموزش ابتدایی در افتتاحیه دوره تربیت مدرسان کشوری که به طور ویدئو کنفرانسی برگزار شد، به چگونگی اجرای طرح خوانا اشاره و اظهار کرد: در نظام آموزشی کشور فقط دانش‌آموزان شاگرد اول، دوم و سوم اجازه صحبت کردن دارند و این فرصت بیش از دیگر دانش آموزان برایشان فراهم است در حالی که خروجی کار به جای برگه امتحانی باید در رفتار دانش آموز ارزشیابی شود.

او افزود: با ایجاد و اجرای طرح خوانا در نظر داریم تا مهارت‌های هدف گذاری شده برای هر پایه تحصیلی را برای هر دانش‌آموز با هر سطحی به شیوه مطلوب اجرایی کنیم.

معاون آموزش ابتدایی با اشاره به اینکه در مقطع ابتدایی سه مهارت تربیت، مسئولیت پذیری و جرات پذیری در دانش آموزان مورد توجه است، گفت: دانش‌آموزان باید نه گفتن در مواقع لزوم بدون توسل به خشونت را بیاموزند.

حکیم زاده بیان کرد: طرح خوانا را در ۵ درصد از مدارس از اول دی آغاز خواهیم کرد و به دنبال اجرای این طرح توانمندسازی معلمان مجری توسط مجریان کشوری همچنین توانمندسازی مدرسان کشوری و تهیه بسته‌های آموزشی در دستور کار است.

معاون آموزش ابتدایی با اشاره به مراحل اجرایی طرح خوانا افزود: اجرای عملیاتی طرح در کلاس‌های درس، اجرای پیش آزمون مهارت‌های زبان و آداب و مهارت‌های زندگی دانش آموزان از جمله مراحل اجرای کار است که در کلاس‌ها دنبال می‌کنیم.

معاون آموزش ابتدایی گفت: در نظر داریم تا در طرح خوانا یادگیری فعال و مناسب، مهارت‌های زبانی و مهارت‌های زندگی آموزش داده شود.

حکیم زاده گفت: مشارکت فعال در زمینه اطلاع‌رسانی درباره اجرای طرح به مدارس، والدین و دانش آموزان همچنین نظارت بر اجرای بسته تحولی خوانا در مدارس هم از دیگر اهدافی است که به آن توجه می‌شود.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۳۵ ۰۳ آذر ۱۳۹۹
به جای طرح های دست انداز.از همکاران مقطع ابتدایی حمایت کنید که بیشترین فعالیت را انجام میدهند ولی حقوقشان اندک است.