به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اراک، در مراسمی با حضور مسئولان شهرستان خنداب تعدادی تبلت بین دانش آموزان نیازمند این شهر ستان توزیع شد تا بتوانند در کلاس درس از طریق فضای مجازی شرکت کنند و مشکل آموزش غیر حضوری نداشته باشند
به همت کمیته امداد امام خمینی (ره) و کمک خیرین، تا کنون ۴۸ تبلت به ارزش ۱۴۵ میلیون تومان در ۲ مرحله بین دانش آموزان نیازمند و کمتر برخوردار شهرستان خنداب توزیع شده است.
با توجه به شیوع کرونا و تدریس به دانش آموزان در فضای مجازی پویش خرید گوشی هوشمند برای دانش آموزان بی بضاعت از سوی خیرین و سایر ارگانها و نهادها از ۲۷ آبان در استان مرکزی آغاز شد.
در این پویش خیران هر شهرستان میتوانند گوشیهای تهیه شده را از طریق اداره آموزش و پرورش و انجمن اولیا و مربیان به دانش آموزان محروم برسانند و خیرین جهت اطمینان میتوانند اسامی و مشخصات دانش آموز را در اختیار داشته باشند.
به گفته غلامی معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش استان مرکزی ۱۰ درصد دانش آموزان مقطع ابتدایی استان از آموزش غیر حضوری و مجازی مدارس محرومند و به دلیل نداشتن بضاعت خرید گوشب هوشمند و یا نداشتن اینترنت از اتصال به شبکه آموزش دانش آموزی (شاد) محرومند.
معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش استان مرکزی با اشاره به ارتباط مستمر معلمان با دانش آموزان در شبکه آموزشی شاد افزود: در فضای مجازی معلمان به صورت مجازی به دانش آموزان درس میدهند و امتحان میگیرند.
با توجه به شیوع کرونا و به منظور حفظ سلامت دانش آموزان شبکه آموزش مجازی مدارس با نام مخفف شاد و به آدرس اینترنتی shaddl.medu.ir در راستای برقراری ارتباط بین معلمان و دانش آموزان شروع به کار کرده است.
معلمان در این شبکه آموزش دانش آموزی، تدریس را به صورت آنلاین انجام میدهند، حضور و غیاب میکنند و به سؤالات دانشآموزان پاسخ میدهند و آزمون هم گرفته میشود.
اما اینکه بخشی از دانشآموزان به اینترنت و ابزار هوشمند دسترسی ندارند ازمشکلات این نوع آموزش است.
انتهای پیام / ج