معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری قم دستور جابه جایی تسهیلات رونق تولید را از بخش گردشگری به سایر بخش‌های متقاضی و از جمله بخش کشاورزی صادر کرد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازقم، مهرداد غضنفری معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری قم در نشست امروز ستاد تسهیل ورفع موانع تولید استان با اشاره به موضوع پرداخت تسهیلات رونق تولید در استان گفت: ۸۲ درصد تعهد پرداخت تسهیلات رونق تولید در بخش صنعت استان و ۱۲۰ درصد تعهدات در بخش کشاورزی انجام شده است، اما متأسفانه این درصد در زمینه گردشگری، تنها ۱۱ درصد بوده است.

غضنفری افزود: بحث امکان جا به جایی تسهیلات رونق تولید در بخش‌های مختلف و بر اساس نیاز متقاضیان بدون معطل ماندن این منابع، از چند ماه قبل در نشست‌های ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در استان انجام شده و با توجه به عدم جذب کامل این تسهیلات در بخش گردشگری، باید زمینه انتقال این تسهیلات به بخش کشاورزی و متقاضیان آن فراهم شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری قم همچنین تصریح کرد: جذب تنها ۱۱ درصد از تسهیلات رونق تولید در عرصه گردشگری قم، زیبنده استان نیست و با توجه به تذکر‌های قبلی به حوزه گردشگری و همچنین فرصت کم باقیمانده تا پایان سال، دستور انتقال این تسهیلات به متقاضیان سایر بخش‌ها و از جمله بخش کشاورزی صادر می‌شود.

غضنفری ادامه داد: البته حوزه گردشگری استان می‌تواند درخواست‌های خود را همچنان دنبال کند که در صورت به نتیجه رسیدن، هماهنگی و همکاری لازم با این حوزه نیز انجام خواهد شد.

غضنفری همچنین به دبیرخانه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان دستور داد تا در ۴۸ ساعت آینده، تمامی تسهیلات پرداخت شده و نشده رونق تولید در بخش گردشگری استان در سال جاری را مشخص و دلیل موارد عدم پرداخت احتمالی و معطّل ماندن آن‌ها را گزارش کند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری قم در عین حال به آمار بانک‌های استان در پرداخت تسهیلات رونق تولید اشاره و اضافه کرد: آمار نشان می‌دهد بانک‌های صنعت و معدن، ملی و ملت در صدر بانک‌های پرداخت کننده تسهیلات رونق تولید هستند که باید از آن‌ها تقدیر کرد، ضمن آن که بانک‌هایی مانند سپه و صادرات، نیمی از تسهیلات معرفی شده را پرداخت کرده اند و البته برخی دیگر از بانک‌ها هم کمتر از ۵۰ درصد پرداختی داشته اند که به آنان توصیه می‌شود در نیمه نخست اسفند ماه سال جاری، تسهیلات پرداختی خود را به حد مطلوب برسانند.

غضنفری همچنین با انتقاد از ارائه برخی آمار غیردقیق در نشست امروز ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان، از دبیرخانه ستاد خواست تا ضمن اهتمام کافی نسبت به استخراج روزآمدترین و دقیق‌ترین آمار برای ارائه در هر جلسه ستاد، پیگیری‌های مداوم خود را برای تحقق نهایی پرداخت تسهیلات رونق تولید استمرار بخشد تا این تسهیلات بر اساس پیش بینی‌های ابتدای سال و بلکه مازاد بر آن، تخصیص داده شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری قم سپس گفت: خوشبختانه در روند تأمین منابع در کل استان، حدود ۲۹ درصد رُشد داشته ایم و در حوزه مصارف یعنی پرداخت تسهیلات هم بالغ بر ۴۰ درصد رشد نسبت به سال گذشته دیده می‌شود که از این میزان، حدود ۹ هزار میلیارد تومان به تولید و خدمات مرتبط با تولید پرداخت شده است.

غضنفری در پایان اذعان کرد: البته بانک‌های عامل در پرداخت تسهیلات باید توجه داشته باشند که هر تزریق منابع به معنای کمک به تولید و رونق بخشیدن به آن نیست، ضمن آن که همه دست اندرکاران تولید در استان باید علاوه بر بحث رونق تولید و همچنین تثبیت و افزایش اشتغال و صادرات، به عرصه شعار سال یعنی «جهش تولید» و رصد دائمی فرآیند‌های آن نیز توجه لازم و کافی را مبذول دارند.

انتهای پیام/ح

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار