به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه پنه بامیه را به شما آموزش دهیم.
بیشتربخوانید
مواد مورد نیاز
روغن مایع...... ۱ قاشق سوپخوری
پیاز خلالی کرده .... ۱ عدد
سیر له کرده....۱ حبه
گوجهفرنگی پوره کرده......۴ عدد متوسط
رب گوجهفرنگی......۱ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل ...... به میزان لازم
پاپریکا...... ۱ قاشق چایخوری
اُرگانو ..... ۱ قاشق چایخوری
شکر.... ۱ قاشق چایخوری
بامیهی ریز..... ۲۰۰ گرم
ماکارونی شکلدار..... ۲۰۰ گرم
روشتهیه
ابتدا در تابهی مناسبی قدری روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید. آنگاه سیر و پورهی گوجهفرنگی را بیفزائید و تفت دهید. حالا رب گوجهفرنگی، نمک، فلفل، پاپریکا، اُرگانو و شکر را اضافه کنید و ۵ دقیقه سس را بپزید. سپس بامیه را به آن بیفزائید و صبر کنید تا بامیه بپزد. حالا ماکارونی را در آب جوش و نمک بپزید و بعد در آبکش بریزید. اکنون ماکارونی را با سس و بامیه مخلوط نمائید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بکشید و رویش اُرگانو بپاشید.
خواص پاپریکا
پاپریکا یا فلفل دلمهای منبع خوبی از ویتامین C است مصرف مرتب فلفل
دلمه ایدر رژیم غذایی، شدت و طول دوران سرماخوردگی را کاهش میدهد.
منبع: شور و شیرین
انتهای پیام/