طرح آبرسانی به ۷۳روستای سیستان و بلوچستان با اعتبار ۹۴۷میلیارد ریال در هفته چهل و چهارم پویش# هرهفته_الف_ب_ایران با حضور ویدیو کنفرانسی وزیر نیرو به بهره‌برداری رسید.

علیرضا قاسمی مدیرعامل آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان در گفت وگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، گفت:  پروژه‌های آبی ۲۶ هزار و ۴۲۶ نفر از جمعیت روستایی استان را زیر پوشش قرار داده و ۷۳ روستای این استان را از چرخه آبرسانی سیار خارج کرد.

علیرضا قاسمی با بیان اینکه طرح آبرسانی به ۷۳ روستای سیستان و بلوچستان در قالب سه مجتمع بزرگ آبرسانی شامل تلنگ، پلان و پیرسهراب، سیب وسوران و غرب وشرق بمپور اجرا و راه اندازی شد افزود: با بهره‌برداری از این طرح بیش از ۶ هزار و ۶۴۶ خانوار معادل ۲۶ هزار و ۴۲۶ نفر از نعمت آب آشامیدنی پایدار بهره مند شدند.

مدیرعامل آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان تصریح کرد: برای آبرسانی به این ۷۳ روستا افزون‌بر ۳۲۲ کیلومتر خط انتقال و شبکه توزیع و همچنین ۲ باب ایستگاه پمپاژ به ظرفیت ۱۱۰ لیتر در ثانیه و چهار باب مخزن ذخیره به حجم ۶ هزار و ۵۰۰ متر مکعب اجرا شده است.

وی بیان کرد: با وارد مدار شدن این تعداد از روستاها آمار روستاهای دارای تاسیسات آب آشامیدنی و بهداشتی سیستان و بلوچستان به سه هزارو ۲۰ روستا افزایش و شاخص بهره‌مندی از آب استان به ۷۰ درصد ارتقا یافت.

قاسمی تصریح کرد: در همین راستا شاخص بهره‌مندی از آب آشامیدنی روستاهای چابهار به ۶۱ درصد، قصرقند به ۵۳ درصد و سیب و سوران به ۶۴ درصد رسید.

 آبرسانی در سیستان و بلوچستان در یک داستان تک خطی پیش نمی‌رفت، این استان جنوب شرقی کشور که پیش از انقلاب شاخص‌های آبرسانی‌اش رتبه پایینی داشت با موانع جدی‌تری نسبت به سایر استان‌ها روبه رو بود.

موانع جدی‌تر همان زیرساخت‌ها بوده که قبل از انقلاب فراهم نشد و بعد از انقلاب نیز باید مرحله به مرحله رفع می‌شد تا نتیجه ملموس حاصل شود.

بعد ازپیروزی انقلاب با وجود سختی‌ها تلاش‌هایی برای آبرسانی به روستاهای سیستان و بلوچستان انجام شده بود، مسوولان نظام و دولت‌های گوناگون با اقدامات انقلابی و تمام توان در صحنه آبرسانی به روستاهای این استان پهناور گام‌های بنیادی برداشتند.

انتهای پیام/ع

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار