اصولگرایان سال ۹۹ را چگونه گذراندند؟

از سنگِ پایِ لنگِ جریان اصولگرایی تا قطار نامزد‌های احتمالی این جریان

در این گزارش به بررسی خاطرات اصولگرایان در سالی که گذشت پرداختیم.

به گزارش خبرنگار احزاب و تشکل‌های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، سال ۹۹ برای هر دو جریان سیاسی کشور سال پر اتفاقی بود؛ سالی که بعد از انتخابات مجلس شورای اسلامی و پیروزی اصولگرایان در این انتخابات آغاز شد و پایانش با آغاز رقابت‌های انتخاباتی و آمادگی نامزد‌ها برای حضور در انتخابات مصادف بود.

دو جریان اصلی سیاست کشور یعنی اصولگرایان و اصلاح طلبان به عنوان پایه‌های سیاست کشور که عموما فعالیت‌های آن‌ها به صورت فصلی ظهور و بروز پیدا می‌کند، در سال ۹۹ بعد از انتخابات مجلس شورای اسلامی بلافاصله باید خود را برای انتخابات پیش رو آماده می‌کردند.

انتخابات ریاست جمهوری، شوراها، میاندوره‌ای مجلس شورای اسلامی و میاندوره‌ای خبرگان همگی در سال ۱۴۰۰ و به فاصله کمی از انتخابات مجلس شورای اسلامی انتظار جریانات مختلف سیاسی را می‌کشیدند.

شادی توأم با تردید پس از پیروزی در انتخابات مجلس

جریان اصولگرا که به عنوان یکی از جریان‌های اصلی سیاست کشور، مسرور از پیروزی در انتخابات مجلس شورای اسلامی بودند، بلافاصله بعد از این انتخابات به ایجاد تشکیلات و تیم کشی برای انتخابات ریاست جمهوری و شورای شهر مشغول شدند.

شورای ائتلاف به ریاست حداد عادل که از رای آوردن لیست ائتلافی شان در انتخابات مجلس و فروپاشی شورایعالی سیاستگذاری اصلاح طلبان، امید زیادی برای انتخابات ریاست جمهوری پیدا کرده بودند، معتقد بودند که نباید به بهانه امید به پیروزی در انتخابات مجلس، خیال کنند که ریاست جمهوری را هم به دست خواهند گرفت.

حسن غفوری فرد، فعال سیاسی اصولگرا در این باره می‌گوید: مردم ما معمولا در هر انتخابات، دقیقه نودی عمل می‌کنند. شاید بهترین نمونه برای این مسأله، انتخابات سال ۷۶ بود که آقای خاتمی تا دو هفته قبل آن، شانس زیادی برای پیروزی خود نمی‌دید؛ اما مردم در دقیقه ۹۰ رای دادند و به قول اصلاح‌طلبان «حماسه دوم خرداد» را رقم زدند. به نظرم باید توجه داشته باشیم که انتخابات ما دقیقه نودی است. چنانکه دیدیم با اینکه مجلس پنجم دربست در اختیار اصولگرایان بود، ولی مجلس بعدی کاملا دست اصلاح‌طلبان افتاد؛ در مجلس هفتم نیز اتفاقی برعکس رخ داد.

عید//////////////////از سنگ پای لنگ جریان اصولگرایی تا قطار نامزد‌های احتمالی این جریان

ناصر ایمانی، دیگر فعال اصولگرا در این باره می‌گوید: این یک احتمال است، اما بر خلاف افکار بعضی از مردم که تصور می‌کنند اصولگرایان حتما در انتخابات بعدی پیروز خواهند بود، من اصلا چنین تصوری ندارم. نمی‌خواهم این احتمال را نفی کنم، اما اینکه قطعیتی باشد که حتما اصولگرایان در انتخابات بعدی به احتمال بسیار زیاد پیروز خواهند شد، نه، چنین چیزی نیست. دلایل آن هم کاملا روشن است؛ تحولات سیاسی در کشور ما خیلی سریع و زیاد اتفاق می‌افتد، شاید در کشور‌های دیگر چنین پدیده‌ای نباشد؛ از طرفی دیگر وضعیت افکار عمومی در جامعه بخاطر مسائل مختلفی که وجود دارد و انباشت بعضی از مطالبات سیاسی و مسائل اقتصادی و نارضیاتی‌هایی که در سطح جامعه در اندازه‌های مختلف هست و هر نوع واگرایی که در جامعه عمومی ما ملاحظه می‌شود، یک وضعیت ناپایدار و غیر قابل پیش بینی به وجود می‌آورد.

عید//////////////////از سنگ پای لنگ جریان اصولگرایی تا قطار نامزد‌های احتمالی این جریان

غفوری فرد همچنین در خصوص شانس اصولگرایان برای پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری می‌گوید: این بسیار خوب است که مردم مدیریت هر دو جناح را آزمایش می‌کنند. اگر بخواهیم به این چرخه نگاه کنیم، به این نتیجه می‌رسیم که نوبت اصولگرایان است و آن‌ها شانس بالایی برای پیروزی دارند. ولی اگر بخواهیم تحلیل سیاسی دقیقی ارائه دهیم، با توجه به نتیجه خوبی که در انتخابات ریاست جمهوری سال ۹۶ و مجلس یازدهم گرفتیم، به گمانم شانس پیروزی اصولگرایان در انتخابات ریاست جمهوری آتی بسیار بالا است.

سر و گوش یک تشکل جدید اصولگرایی پیدا شد/ شورای ائتلاف به حاشیه رفت

در حالی که شورای ائتلاف و دار و دسته شان مشغول تدارکات برای انتخابات ریاست جمهوری بودند و اوضاع به ظاهر بر وفق مراد جریان اصولگرا پیش می‌رفت، اواخر پاییز و اوایل زمستان بود که خبر تشکیل تشکلی جدید، توجهات را به سمت خود کشاند؛ شورای وحدت اصولگرایان با حضور ۴۷ حزب اصولگرا و محوریت جامعتین تشکیل می‌شود.

عید//////////////////از سنگ پای لنگ جریان اصولگرایی تا قطار نامزد‌های احتمالی این جریان

احمد کریمی اصفهانی، فعال سیاسی اصولگرا در مصاحبه‌ای گفت: شورایی با محوریت جامعتین و حضور ۴۷ حزب اصولگرا تشکیل خواهد شد که در آن نمایندگانی از جامعه روحانیت مبارز کشور، جامعه مدرسین، تشکل‌های اصولگرا، زنان و جوانان، بسیج استادان و حتی یک عضو از جبهه پایداری در این شورای ۱۷ نفره حضور دارند و اشخاص حقیقی در آن حضور نخواهند داشت.

روی کار آمدن شورای وحدت با حضور نمایندگان تعداد زیادی از احزاب اصولگرا، عملا راه سختی پیش روی حداد عادل و همراهانش قرار داد.

جبهه پایداری عامل ناپایداری جریان اصولگرایی

از طرفی جبهه پایداری که در انتخابات مجلس هم سنگ جلو پای اصولگرایان بود و در دقیقه ۹۰ تن به تفاهم با شورای وحدت داده بود، حالا دوباره ساز ناکوک خود را شروع به نواختن کرده بود و با وجود اینکه برای حضور در جلسات شورای وحدت اصولگرایان از آن‌ها دعوت می‌شد، در این جلسات شرکت نمی‌کرد.

پدرخوانده‌هایی که قیم مآبی را درست نمی‌دانند

جامعه روحانیت مبارز هم که تا قبل از انتخابات مجلس سعی در بازی کردن نقش در جایگاه پدرخواندگی را داشت، ولی موفق به این کار نشد، به نظر می‌رسد در آستانه انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری هم مشابه همین روند را در پیش گرفته است؛ اگر چه مصطفی پورمحمدی از این حرف استقبال زیادی نمی‌کند و می‌گوید: متاسفانه با اینکه روش‌هایی از قبیل پدرخواندگی منسوخ شده، اما بعضاً مشاهده می‌شود که از این روش‌ها خواسته یا ناخواسته، آشکار یا پنهان استفاده می‌شود. البته ما در جامعه روحانیت مبارز این روش را نمی‌پسندیم و قبول نداریم.

عید//////////////////از سنگ پای لنگ جریان اصولگرایی تا قطار نامزد‌های احتمالی این جریان

پورمحمدی در این باره ادامه داد: جامعه روحانیت مبارز قیم مآبی را رفتار متناسب با جایگاه و منش انسانی و سبک زندگی انسانی در جمهوری اسلامی نمی‌داند و در تلاش هستیم که شورای وحدت هم همین راه را بتواند ادامه دهد و به سمت خرد و مشورت جمعی و استفاده از همه دیدگاه‌ها و نظرات حرکت کند.

در نهایت شورای وحدت با محوریت جامعتین، شورای ائتلاف و جبهه پایداری، سه هم جهت با هم بودند که با وجود تعداد بالای اشتراکات یکسان، در برخی تعاریف و ارزش‌ها با یکدیگر سر ناسازگاری داشتند.

قطار نامزد‌های انتخاباتی اصولگرایان، از رئیسی تا سعیدین جریان انقلاب

هر چه به انتخابات نزدیک‌تر می‌شویم، اسامی مختلفی از این جریان برای نامزدی در انتخابات مطرح می‌شوند؛ سید ابراهیم رئیسی، محمدباقر قالیباف، امیرحسین قاضی زاده، حمیدرضا حاجی بابایی، علیرضا زاکانی، مهرداد بذرپاش، علی نیکزاد، محسن رضایی، سعید جلیلی، سعید محمد، رستم قاسمی، پرویز فتاح، عزت الله ضرغامی، حیدر مصلحی، حجت عبدالملکی، صادق محصولی، غلامعلی حداد عادل، محمد قمی و دیگر اسامی بزرگ و کوچکی که نامشان در فضای مجازی دست به دست می‌شود، افرادی بودند که نامشان در زمره نامزد‌های جریان اصولگرا قرار گرفت.

این شورا همچنین اعلام کرد که حمایت از یک خانم در انتخابات میاندوره‌ای مجلس شورای اسلامی را در برنامه انتخاباتی خود دارد.

در میان این همه نام آشنا و ناآشنا که از آن‌ها به عنوان نمایندگان جریان اصولگرایی در انتخابات یاد می‌شود، در بین همه جریان‌ها و تشکل‌های اصولگرایی تنها یک نقطه وحدت و قوت به نام سید ابراهیم رئیسی وجود دارد و همگی معتقدند که حضور آیت الله رئیسی می‌تواند محلی برای وحدت همه جریان‌های اصولگرایی باشد، به گونه‌ای که شورای وحدت رسما از ورود آیت الله رئیسی به انتخابات ریاست جمهوری استقبال کرد؛ منوچهر متکی، سخنگوی شورای وحدت در نشست خبری این شورا گفت: قویا از حضور آیت الله رئیسی در انتخابات ریاست جمهوری حمایت می‌کنیم.

عید//////////////////از سنگ پای لنگ جریان اصولگرایی تا قطار نامزد‌های احتمالی این جریان

محمدرضا باهنر هم در این باره گفت: اگر آقای رئیسی به هر دلیلی برای حضور در رقابت‌ها قانع شود، در این صورت فکر می‌کنم خیلی از این اختلافات جمع می‌شود چرا که ایشان هم در پیمایش‌های میدانی و نظرسنجی‌ها از دیگر کاندیدای احتمالی جلوتر است و هم پشتوانه ۱۶ میلیونی از انتخابات ۹۶ را در سبد رای خود دارد.

گروه‌های مختلفی هم مانند نمایندگان مجلس خبرگان، نمایندگان مجلس شورای اسلامی و گروه‌های اصناف مختلف برای حضور او در انتخابات دست به دعوت همگانی و جمع آوری امضا زدند.

کنار کشیدن احتمالی محمدباقر قالیباف از حضور در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰، اتفاق عجیبی بود که در روز‌های پایانی سال ۹۹ اخبار آن به گوش رسید که در نوع خود جالب و عجیب بود و قطعا تاثیرات خود را در این انتخابات نشان خواهد داد.

عید//////////////////از سنگ پای لنگ جریان اصولگرایی تا قطار نامزد‌های احتمالی این جریان

رضا پیرهادی، عضو هیأت رئیسه مجلس در خصوص این اقدام قالیباف گفت: قالیباف ضمن اینکه تمرکزش را معطوف به وظایف خود در مجلس کرده است، تأکید دارد که بنای کاندیداتوری در انتخابات را ندارد و می‌گوید همه نیرو‌های انقلاب موظف هستند تلاش کنند تا هرچه سریعتر با وحدت، تمام ظرفیت‌های خود را متمرکز بر موفقیت گزینه واحد کنند.

پیرهادی در این خصوص ادامه می‌دهد: برداشت و استنباط من از سخنان آقای قالیباف این است که با افزایش احتمال حضور آیت الله رییسی، آقای قالیباف تصمیم به عدم کاندیداتوری گرفته است و آمادگی کمک به ایشان را دارد.

همگرایی ائتلاف و وحدت، به زودی...

با ادامه این وضعیت پیش بینی می‌شود شورای ائتلاف و شورای وحدت در آینده‌ای نه چندان دور با هم متحد شوند و به یک فرد واحد در انتخابات ریاست جمهوری برسند؛ غلامعلی حداد عادل، رئیس شورای ائتلاف اصولگرایان با اشاره به وحدت شورای ائتلاف با شورای وحدت گفت: سعی خواهیم کرد که به یک اتحاد و اتفاق نظر با شورای وحدت برسیم. ما اختلاف مبنایی با جامعه روحانیت مبارز نداریم، لذا من خوشبین هستم که این اجماع اتفاق خواهد افتاد.

عید//////////////////از سنگ پای لنگ جریان اصولگرایی تا قطار نامزد‌های احتمالی این جریان

البته هنوز زمان زیادی تا انتخابات مانده است و معرفی نامزد‌های انتخاباتی ریاست جمهوری در فاصله چند ماه مانده به انتخابات در واقع به سوزاندن آن نامزد منجر می‌شود و فعلا باید صبر کنیم و ببینیم چه آینده‌ای در انتظار سه جریان اصلی شورای وحدت، شورای ائتلاف و جبهه پایداری است؟ اتحاد یا شبیه سازی انتخابات پیش رو به آن چه در سال ۹۲ رخ داد؟

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴۷
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
دوست
۱۷:۰۹ ۰۲ فروردين ۱۴۰۰
بزرگترین حماقت اینه که دو نفر که رئیس دو قوه هستند را به عنوان رئیس جمهور مطرح کنند؟ الآن به آقای رئیسی در قوه قضائیه بیشتر نیازه تا سند تحول قضائی را اجرا کنه. آقای قالیباف هم در مجلس موفق داره عمل می کنه. به نظرم جلیلی و احمدی نژاد تنها گزینه های مناسب برای ریاست جمهوری هستند.
Iran (Islamic Republic of)
تهرانی
۱۱:۰۰ ۰۲ فروردين ۱۴۰۰
آقای قالیباف و بذرپاش و زاکانی اگر میخواستید رئیس جمهور شوید چرا رفتید مجلس؟هزینه انتخابات میان دوره ای این آقایان چرا باید از بیت المال پرداخت شود؟باید یک ماده در قانون انتخابات نوشته شود استعفا از مجلس یا شورای شهر تا آخرین روز نمایندگی و وکالت ممنوع است.این چه وضعی است هر کی با هدف پست بهتر مسئولیتش را رها میکند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۵۷ ۰۲ فروردين ۱۴۰۰
حضرت آقا تاکید کردند دولت تازه نفس باید وارد صحنه انتخابات شوند.تازه نفس بین این گزینه فقط آقای فتاح است.
آقای رئیسی قالیباف رضایی جلیلی لاریجانی تازه نفس محسوب نمیشوند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۵۴ ۰۲ فروردين ۱۴۰۰
رهبری فرمودند دولتی مومن جوان انقلابی جهادی اهل تحول
مشخصه فقط آقای فتاح و قالیباف این نشانه را دارند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۵۳ ۰۲ فروردين ۱۴۰۰
رئیس جمهور بعدی اصولگرا است.تبلیغات هم روی رئیسی و قالیباف متمرکز است.حتی عوام هم این را میفهمند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۲۸ ۰۲ فروردين ۱۴۰۰
روحانیون بهتره وارد انتخابات نشوند.آقای رئیسی پورمحمدی همان دستگاه قضایی را اصلاح کنند خدا خیرشون دهد.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۲۶ ۰۲ فروردين ۱۴۰۰
همه شون با هم کاندید شوند روی هم 20 میلیون رای نمی آورند.حالا حساب کن تک تک بیایند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۲۶ ۰۲ فروردين ۱۴۰۰
همه شون با هم کاندید شوند!
Iran (Islamic Republic of)
ثارالله
۱۰:۲۲ ۰۲ فروردين ۱۴۰۰
اینهمه نظامی و پاسدار بدون استعفا چگونه وارد گود سیاست میشوند؟؟ستاد کل نیروهای مسلح مگر نظارت نمیکند؟مگر امام نگفتند نظامیان با لباس نظامی وارد سیاست نشوند؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۲۰ ۰۲ فروردين ۱۴۰۰
سعید محمد به گفته آقای ترقی عضو ائتلاف اصولگرایان از قرارگاه خاتم الانبیا برکنار شده.حالا چرا کاندیدا ریاست جمهوری شده؟؟؟؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
اصولگرای واقعی
۱۰:۱۸ ۰۲ فروردين ۱۴۰۰
این که رسمی است هنوز یکسال نشده قالیباف و رئیسی ریاست قوه ای را گرفته اند دوباره میخواهند به قوه ای دیگر بروند.هر کسی مسئولیت گرفت باید تا آخرین سال مسئولیت برنامه ای که دارد را اجرا کند.اگر قالیباف میخواست رئیس جمهور شود چرا نماینده مجلس شد؟آیا این سو استفاده با هدف سکوی پرتاب به ریاست جمهوری نیست؟
آقای رئیسی چرا باید برنامه هایش در دستگاه قضایی را نصفه نیمه رها کند؟
افرادی که اینها را دوباره برای یک قوه دیگر تشویق میکنند میخواهند دستگاه قضایی و مجلس فشل شود و انگ قدرت طلبی به اصولگرایان بزنند.نباید در دام افراد فرصت طلب سیاسی افتاد.
Iran (Islamic Republic of)
آذری
۱۰:۱۴ ۰۲ فروردين ۱۴۰۰
فتاح و احمدی نژاد محبوب آذربایجان
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۱۳ ۰۲ فروردين ۱۴۰۰
فقط احمدی نژاد و قالیباف شایسته ریاست جمهوری
Iran (Islamic Republic of)
رضا
۱۰:۱۲ ۰۲ فروردين ۱۴۰۰
سعید جلیلی و سعید محمد و محسن رضایی و ضرغامی پایگاه رای ضعیفی دارند.روی اینها سرمایه گذاری کنید شکست اصولگرایان حتمی است.
فقطبه ترتیب قالیباف و رئیسی و فتاح پایگاه رای قوی دارند.
Iran (Islamic Republic of)
اصولگرای اصلاح طلب
۱۰:۰۹ ۰۲ فروردين ۱۴۰۰
قالیباف بهترین گزینه اصولگرایان و رای آور ترین فرد است.لطفا اجازه ندید دوباره افرادی که هیچ شانسی ندارند یا جاشون در دولت نیست به عنوان گزینه اصولگرایان انتخاب شوند.فقط آقای قالیباف باید از برخی حاشیه ها و جدل ها دوری کند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۰۹ ۰۲ فروردين ۱۴۰۰
قالیباف بهترین گزینه
Iran (Islamic Republic of)
متخصص
۱۰:۰۵ ۰۲ فروردين ۱۴۰۰
اگر تخصصی گزینه های اصولگرا را بررسی کنید خواهید دید:
محسن رضایی تو مجمع تشخیص چه تحولی درست کرد که تو دولت بتواند انجام دهد؟
مشکلات مسکن مهر بخاطر مدیریت اشتباه نیکزاد بود.مسکن مهر طرح خوبی بود اما بد اجرا شد.این نشانه آینده نگر نبودن و مدیریت کلان نداشتن نیکزاد بود.
سعید محمد اگر میخواست جهادی بماند در همان قرارگاه خاتم بهتر میتوانست عمل کند.همان جا هم نتوانست دوام بیاورد و کنار گذاشته شد.
حاج بابایی چه تحولی در آموزش و پرورش درست کرد؟
آقای جلیلی در مذاکرات هسته ای عملکرد خوبی نداشت.این نظر آقای ولایتی و بیشتر کارشناسان بود.
فقط آقای رئیسی در دستگاه قضایی خوب عمل کرده که همان جا بماند بهتر است.چون تخصص ایشان دستگاه قضایی است.ایشان در دولت بیاید همین اعتبار را از دست خواهد داد.به آقای رئیسی میگویم همان دستگاه قضایی را آباد کنید مردم راضی هستن.
برای دولت فقط آقای فتاح و قالیباف مناسب هستن.فتاح هم در وزارت نیرو هم کمیته امداد هم بنیاد مستضعفان و قرارگاه خاتم عملکرد خوب و تحول آفرین داشته.
آقای قالیباف هم در نیروی انتظامی و شهرداری تهران واقعا خوب عمل کرده.آقای قالیباف جایش مجلس نیست.برای اجرا ساخته شده.برای همین در مجلس نتوانسته مثل سابق تاثیر گذار باشد.
Iran (Islamic Republic of)
ترک
۰۹:۵۵ ۰۲ فروردين ۱۴۰۰
یاشاسین آذربایجان
یاشاسین پزشکیان
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۵۵ ۰۲ فروردين ۱۴۰۰
یاشاسین
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۵۵ ۰۱ فروردين ۱۴۰۰
فقط دکتر سعید محمد
Iran (Islamic Republic of)
حیدر
۱۸:۰۶ ۰۱ فروردين ۱۴۰۰
به کوری چشم بعضیا امسال همه روی سعید خان جلیلی به وحدت، ائتلاف یا همچین چیزی می‌رسند!

سلام بر جلیلی دورود بر شهیدان
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۳۸ ۰۱ فروردين ۱۴۰۰
سلام به مردم عزیز کشورم
دوستان بنده به عنوان کسی که افراد زیادی دوروبرم دیدم که واقعا توان مالیشون به زیر صفر رسید و نون شب هم ندارن که بخورن و وضعیت جامعه ای که همممون شاهدش هستیم که افتضاحه چه اقتصادی چه فرهنگی و .......
از شما یک تقاضا دارم تقریبا نزدیک انتخابات ریاست جمهوری هست و خیلیاتون تصمیم هنوز نگرفتید که به کی رای بدید
هموطن های عزیزم خواهشا به کسی رای بدید که شایسته است باز هم گول یک سری هجمه سیاسی مثلا اگه فلانی بیاد وسخت گیری حجاب و مذاکره و..... رو نخورید
توی همین هشت سال ضربه های سنگینی چه به مردم چه به تولید کنندگان وپیشرفت جامعه به دلیل بی تدبیری دولت وارد شد .
پس خواهشا به خاطر فرزندان خودمون و آیندشون بیاید کسی رو انتخاب کنیم که انقلابی باشه
بنده نمیگم به کی رای بدید به کی ندید و خواهشا گول رسانه و حرف های مفتی که میزنن رو نخورید
اصلاح طلب و اصول گرا هردو هیچ تلاشی برای کشور نکردند کسی باید جناحش مردم و وطنش باشه و انقلابی به تمام معنا باشه مثل شهید سردار سلیمانی عزیز
لطفا بیایید کمی بیشتر تحقیق و تفکر کنیم درباره انتخابی که ۸۰ میلیون جمعیت رو تحت تاثیر خودش قرار میده!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۳۶ ۰۱ فروردين ۱۴۰۰
چه تیتر سخت و نامفهومی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۵۹ ۰۱ فروردين ۱۴۰۰
اگرقصدخدمت به مردم رادارنداجماع روی سعیدمحمدبهترین گزینه،قوای قضائیه و مجلس خوبن ولی اگرسهم خواهی باشدمطمعنن بااین همه نامردیه جایی نمیرسند
Iran (Islamic Republic of)
نسل دهه شصتی
۱۴:۱۵ ۰۱ فروردين ۱۴۰۰
سران اصولگرا اگر باز بخواهید مدیریت کشور را به پیرمردهای بازنشسته سیاسی بسپارید مردم بشما پشت خواهند کرد.بگذارید تحول مدیریتی در کشور رخ دهد.
Iran (Islamic Republic of)
جهادگران تحول خواه
۱۴:۱۰ ۰۱ فروردين ۱۴۰۰
آقای غفوری فرد و آقای پورمحمدی و آقای متکی نظرشان روی لاریجانی و رئیسی است.
به این دوستان میگوییم آقای لاریجانی در بین بدنه اصولگرایی رای ندارد.آقای رئیسی هم در دستگاه قضا عملکرد خوبی دارند.
بهتره این دوستان شورای وحدت کمی بین جوانان اصولگرا بروند خواهند دید جوانان نظرشان روی افرادی مثل جلیلی قالیباف فتاح و نیکزاد است.
این آقایان موتلفه بگذارند یک نیروی جوان جهادی سرکار بیاید.خواهند دید مثل دوره اول احمدی نژاد همه مشکلات کنونی حل شود.
فقط بگذارید نیروی جوان تازه نفس بیاید.اینقدر گزینه های نسل دوره 20 و 30 را بر سر جوانان انقلابی و جهادی نکوبید.بگذارید گزینه های نسل 40 و 50 مدیریت کشور را بدست بگیرند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۰۱ ۰۱ فروردين ۱۴۰۰
قالیباف باید رئیس جمهور شود.
حاج بابایی رئیس مجلس.
رئیسی هم دستگاه قضایی
آنوقت کشور را میشود جهادی آباد کرد.
آقای قالیباف بهترین گزینه ریاست جمهوری است.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۰۰ ۰۱ فروردين ۱۴۰۰
اصولگرایان محترم از هر کی حمایت میکنید از لاریجانی حمایت نکنید.
Iran (Islamic Republic of)
جوان انقلابی
۱۳:۵۸ ۰۱ فروردين ۱۴۰۰
سعید محمد و رستم قاسمی و محسن رضایی اصلا جاشون تو سیاست نیست.بهتره وصیت نامه امام را بخوانند.
Iran (Islamic Republic of)
حامی
۱۳:۵۲ ۰۱ فروردين ۱۴۰۰
قالباف مرد اجرا
قالیباف مرد جهادی
قالیباف دولت جوان
قالیباف دولت تحول خواه
Iran (Islamic Republic of)
حیدر
۱۸:۰۸ ۰۱ فروردين ۱۴۰۰
اگر اینجوره چرا رفت مجلس

چرا نذاشت زاکانی رئیس مجلس بشه

چرا...

نه خیر ایشون باید حد اقل ۴ سال جایی که رفته بمونه وگرنه رایی ملت چی‌میشه؟!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۴۸ ۰۱ فروردين ۱۴۰۰
معجزه 1400 احمدی نژاد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۴۸ ۰۱ فروردين ۱۴۰۰
دستگاه قضا را از وجود رئیسی خالی نکنید.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۱۹ ۰۱ فروردين ۱۴۰۰
آقای رئیسی رسما اعلام کرده تمام تمرکزش روی قوه ی قضاییه است
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۴۷ ۰۱ فروردين ۱۴۰۰
حاج بابایی حامی فرهنگیان
Iran (Islamic Republic of)
مردم
۱۳:۴۶ ۰۱ فروردين ۱۴۰۰
بزرگترین اشتباه اصولگرایان در سه ماه گذشته نام بردن از آقایان رئیسی و فالیباف بعنوان نامزد انتخابات بود.اینکار باعث تحت شعاع قرارگرفتن کارهای درست چند ماه گذشته بعنوان کار تبلیغاتی برای انتخابات بود.

چرا اجازه می دهید دستگاه قضا و مجلس وارد حاشیه های انتخاباتی شوند.بگذارید مجلس و دستگاه قضا کار خودش را انجام دهد.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۲۵ ۰۱ فروردين ۱۴۰۰
قالیباف و رئیسی تجربه بیشتری دارند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۲۲ ۰۱ فروردين ۱۴۰۰
احمدی نژاد را چرا جزو گزینه ها نیست؟احمدی نژاد یک طرف همه اصولگرا ها یک طرف.
Iran (Islamic Republic of)
عدالتخواه
۱۳:۲۱ ۰۱ فروردين ۱۴۰۰
احمدی نژاد و فتاح از همه جهادی تر هستن
Iran (Islamic Republic of)
جوان
۱۳:۲۰ ۰۱ فروردين ۱۴۰۰
دولت جوان فقط با شرکت حاج بابایی فتاح نیکزاد
Iran (Islamic Republic of)
حزب الله
۱۳:۱۸ ۰۱ فروردين ۱۴۰۰
فقط حاج آقا رئیسی و مهندس فتاح سالم و پاک دست و اهل مبارزه با فساد و بی عدالتی و حامی مستضعفان هستند.بقیه گزینه های اصولگرا اصلا مناسب ریاست جمهوری نیستند.
لطفا بی جهت افراد ناکارآمد را بزرگ نکنید.
Iran (Islamic Republic of)
انقلابی
۱۳:۱۶ ۰۱ فروردين ۱۴۰۰
اول فتاح
دوم قالیباف
سوم رضایی
Iran (Islamic Republic of)
اصولگرا
۱۳:۱۵ ۰۱ فروردين ۱۴۰۰
بهترین گزینه مهندس فتاح است
آقای قالیباف بهتره در مجلس بماند چون حاشیه اطرافش زیاد است.
آقای رئیسی باید در محل تخصصی خودش قوه قضاییه کارکند.اگر عملکردش تا حالا خوب بوده چون تجربه قضایی داشته.
دولت را باید به نیروی جوان جهادی که تجربه اجرا دارد مهندس فتاح سپرد.
Iran (Islamic Republic of)
شهروز
۱۶:۲۰ ۰۳ فروردين ۱۴۰۰
اصلا مناسب رئیس جمهوری نیست
Iran (Islamic Republic of)
اصولگرا
۱۳:۱۵ ۰۱ فروردين ۱۴۰۰
بهترین گزینه مهندس فتاح است
آقای قالیباف بهتره در مجلس بماند چون حاشیه اطرافش زیاد است.
آقای رئیسی باید در محل تخصصی خودش قوه قضاییه کارکند.اگر عملکردش تا حالا خوب بوده چون تجربه قضایی داشته.
دولت را باید به نیروی جوان جهادی که تجربه اجرا دارد مهندس فتاح سپرد.
Iran (Islamic Republic of)
سامی
۱۲:۲۰ ۰۱ فروردين ۱۴۰۰
قطعا رییسی اگه یقین پیدا کند احمدی نژاد تایید صلاحیت میشود به هیچ وجه ثبت نام نخواهد کرد چون میداند شانس پیروزیش بسیار کم است
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۲۱ ۰۱ فروردين ۱۴۰۰
شما نگران نباش اصلا رئیسی قصد اومدن نداره برو یکی دیگه رو تخریب بکن
آخرین اخبار