به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، پوره لوبیا بسیار خوشمزه و مفید است، به راحتی درست میشود و مدت زمان کمی برای این کار نیاز دارید، پس آموزش آن را در زیر ببینید و همیشه آن را در منزل درست کنید.
مواد لازم:
کنسرو لوبیا چیتی ۴۵۰ گرم
روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
پیاز ۱/۲ عدد متوسط
سیر ۴ حبه
گشنیز خشک شده ۱ قاشق چای خوری
پودر زیره ۱/۲ قاشق چای خوری
آب مرغ ۲/۳ پیمانه
نمک به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
گشنیز ۱ قاشق غذاخوری
بیشتر بخوانید:
آماده کردن مواد برای تهیه پوره لوبیا:
۱. کنسرو لوبیا رو آبکش کنید و کنار بذارید.
۲. پیاز رو پوست بگیرید و خرد کنید.
۳. سیرها رو پوست بگیرید و ریز خرد کنید.
طرز تهیه:
۱. حدود یک سوم از کنسرو لوبیا رو کنار بذارید و بقیه اون رو با چنگال له کنید.
۲. روغن رو در ماهیتابهای متوسط روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. پیاز رو برای حدود ۴ دقیقه تا کمی قهوهای بشه، تفت بدین. سیر رو اضافه کنید، مواد رو هم بزنید و بذارید تا سیر قهوهای بشه. گشنیز خشک و پودر زیره رو اضافه کنید و مواد رو برای حدود ۱ دقیقه دیگه تا عطر ادویهها بلند بشه، تفت بدین.
۳. لوبیاهای له شده و نیمی از آب مرغ رو اضافه کنید. مدام مواد رو هم بزنید و اون رو برای حدود ۵ دقیقه تا غلیظ بشه، بپزید.
۴. بقیه لوبیا و آب مرغ رو اضافه کنید و مواد رو برای حدود ۲ دقیقه دیگه بپزید. کمی نمک و فلفل سیاه به پوره بزنید، در صورت تمایل برگهای گشنیز رو اضافه کنید و اون رو سرو کنید.
منبع: نیک شو
انتهای پیام/