به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، اگر میخواهید تا بادمجان خوش طعم را به گونهای لوکس برای مهمانیها تهیه کنید میتوانید آن را به صورت رولی تهیه کنید و از نوش جان کردن آن کاملا لذت ببرید. آموزش تهیه این غذا را همراه با سس پستو میتوانید در ادامه مشاهده کنید. این رولهای بادمجان مخصوصا با این سس پستو طعم زندگی میدهد. این غذا یک غذای آسان و بسیار هیجانانگیز با بادمجان است. آن را از دست ندهید.
مواد لازم برای ۲ نفر
۲ عدد بادمجان
۴ ق س قارچ ریز خرد شده
۲ ق س ریحان خرد شده
۲ ق س پنیر پارمسان
۲ حبه سیر رنده شده
۲ /۱ پیمانه پنیر ریکوتا
به میزان لازم نمک و فلفل
مقداری روغن
مواد لازم برای سس پستو
۵ حبه سیر رنده شده
۱ پیمانه پنیر پارمسان
۲ پیمانه ریحان
۱ پیمانه روغنزیتون
۱ پیمانه گردوی خرد شده
به میزان لازم نمک و فلفل
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه:
۱. ابتدا بادمجانها را شسته و پوست بگیریدطوری که قسمتهایی از پوست روی بادمجانها بماند. حالا بادمجانها را بهصورت لایههای نازک برش بزنید. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. حالا برشهای بادمجان را داخل تابه سرخ کنید، سپس آنها را کنار بگذارید.
۲. در یک کاسه مناسب قارچ خرد شده را با ریحان، پنیر پارمسان، پنیر ریکوتا، سیر و مقداری نمک و فلفل خوب مخلوط کنید. فر را با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. سینی فر را کمی چرب کنید. حالا یک قاشق از مخلوط را داخل برشهای بادمجان بگذارید و سپس آنها را لوله کنید. بادمجانهای لولهای را داخل سینی فر بچینید.
۳. حالا باید سس را آماده کنید. به این صورت که تمامی مواد برای تهیه سس را داخل ظرف غذا ساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا سس آماده شود. سس را داخل یک کاسه بریزید و بقیه مواد باقیمانده از مخلوط قارچ را با سس مخلوط کنید. حالا مخلوط حاصل را روی بادمجانهای لولهای بریزید.
۴. قالب را به مدت ۱۵-۱۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا غذا آماده شود، سپس سینی را از فر درآورید و صبر کنید تا کمی سرد شود. حالا میتوانید غذا را سرو کنید.
منبع: نیک شو
انتهای پیام/