در گزارش زیر طرز تهیه کیک سیب زمینی مغزدار را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه کیک سیب زمینی مغزدار آشنا کنیم.


مواد لازم:

سیب زمینی به مقدار لازم
شیر کمی در حد ۲و یا ۳ق غ
کره (من محلی ریختم)
نمک وفلفل زردچوبه به مقدار لازم

مواد داخلیه کیک سیب زمینی
گوشت چرخی
فلفل دلمه‌ای درچند رنگ
گردو خورد شده
زرشک
زعفرون


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از لبی کباب مازندرانی و پیتزای پرطرفدار آلفردو تا دسر خوشمزه ماقوت + تصاویر


طرز تهیه کیک سیب زمینی مغزدار:

ابتدا سیب زمینی رو پخته کردم و لهشون کردم وداخله تابه با کره محلی تفتشون دادم وکمی شیر ریختم وهم زدم وقتی سیب زمینی خودشو گرفت و وسط تابه جمع شد کمی نمک وفلفل زرد چوبه اضافه کردم وهم زدم وحرارتو خاموش کردم و گذاشتم کنار از دما بیفته کمی بیفته.

بعد قالب رو کمی چربش کردم و از پوره سیب زمینی که حدوداً نصف قالبوریختم و با پشت قاشق خوب فیکسش کردم و بعد مواد داخلیه کیکو که از قبل درست کرده بودم (تفریبا مثله مایع ماکارونی) ریختم داخله قالب روی سیب زمینی وتختش کردم و گرودو و زرشکم روش پاشیدم ودوباره بقیه سیب زمینا رو ریختم وفیکس و تختش کردم ویه ۱۰دقیقه‌ای صبر کردم وبرگردوندم داخله ظرف مورد نطر و روشو کمی پودر زعفرون ریختم وبا فرچه کشیدم روش تا همه جاش رنگ زعفرونی بشه بعد تزیینش کردم.

 توجه کنین که مواد داخله کیک سیب زمینی سلیقه‌ای هست.

منبع: ایران بانو

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.