به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه کیک سیب زمینی مغزدار آشنا کنیم.
مواد لازم:
سیب زمینی به مقدار لازم
شیر کمی در حد ۲و یا ۳ق غ
کره (من محلی ریختم)
نمک وفلفل زردچوبه به مقدار لازم
مواد داخلیه کیک سیب زمینی
گوشت چرخی
فلفل دلمهای درچند رنگ
گردو خورد شده
زرشک
زعفرون
بیشتر بخوانید:
آموزش آشپزی؛ از لبی کباب مازندرانی و پیتزای پرطرفدار آلفردو تا دسر خوشمزه ماقوت + تصاویر
طرز تهیه کیک سیب زمینی مغزدار:
ابتدا سیب زمینی رو پخته کردم و لهشون کردم وداخله تابه با کره محلی تفتشون دادم وکمی شیر ریختم وهم زدم وقتی سیب زمینی خودشو گرفت و وسط تابه جمع شد کمی نمک وفلفل زرد چوبه اضافه کردم وهم زدم وحرارتو خاموش کردم و گذاشتم کنار از دما بیفته کمی بیفته.
بعد قالب رو کمی چربش کردم و از پوره سیب زمینی که حدوداً نصف قالبوریختم و با پشت قاشق خوب فیکسش کردم و بعد مواد داخلیه کیکو که از قبل درست کرده بودم (تفریبا مثله مایع ماکارونی) ریختم داخله قالب روی سیب زمینی وتختش کردم و گرودو و زرشکم روش پاشیدم ودوباره بقیه سیب زمینا رو ریختم وفیکس و تختش کردم ویه ۱۰دقیقهای صبر کردم وبرگردوندم داخله ظرف مورد نطر و روشو کمی پودر زعفرون ریختم وبا فرچه کشیدم روش تا همه جاش رنگ زعفرونی بشه بعد تزیینش کردم.
توجه کنین که مواد داخله کیک سیب زمینی سلیقهای هست.
منبع: ایران بانو
انتهای پیام/