در گزارش زیر طرز تهیه مرغ تنوری با سس مخصوص را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، برای تنوری کردن مرغ، ابتدا گریل را با شعله خیلی زیاد گرم کنید، سپس حرارت را پایین آورده و روی حالت متوسط قرار دهید.

مواد لازم برای ۴ نفر

ماست کم چرب: ۱۵۰ گرم

سیر: ۲ حبه، کوبیده شود.

زیره سبز: یک قاشق چای‌خوری

زردچوبه: یک چهارم قاشق چای‌خوری

رنگ خوراکی قرمز: دو قطره

سینه مرغ: ۴ عدد

برای سس نعنا:

نعنای کاملا خرد شده: یک قاشق غذاخوری

سیر خرد شده: یک حبه کوچک

خیار کوچک: یک عدد، به صورت مکعبی و ریز خرد شود.

ماست کم چرب: ۱۵۰ گرم

آب یک لیمو ترش تازه

نمک و فلفل به اندازه لازم
روغن: مقداری


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از پاستل گوشت و پنیر و پلوی علی پاشا تا سیب زمینی کبابی با سس قارچ + تصاویر


طرز تهیه:

• درون یک کاسه، ماست، سیر، زیره، فلفل، زردچوبه، رنگ خوراکی و نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.

• سینه‌های تمیز شده و بدون پوست مرغ را درون مخلوط فوق به مدت ۶۰- ۳۰ دقیقه قرار دهید و هر چند دقیقه یک بار آن‌ها را برگردانید.

برای تهیه سس: نعنا و سیر و خیار را درون دستگاه مخلوط کن خوب با هم مخلوط کنید سپس ماست و در نهایت، آب لیمو و نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و کمی دیگر آن‌ها را هم بزنید. سس آماده شده را تا زمان سرو، درون یخچال قرار دهید.

• سینه‌های مرغ را در ظرفی نسوز قرار داده و روی آن را با برس روغن بمالید.

• مرغ را با حرارت متوسط گریل به مدت ۳۵ – ۳۰ دقیقه بپزید. گاهی مرغ را برگردانده با بقیه روغن چرب کنید.

• مرغ تنوری با سس مخصوص ماست و نعنا میل کنید.

منبع: سیمرغ

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.