علیرضا فارسی، معاون دانشجویی دانشگاه شهیدبهشتی در گفتوگو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: باهمکاری بنیاد حامیان دانشگاه شهید بهشتی و معاونت دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی و براساس تفاهم نامه مدیریت ارتباط با صنعت وزارت عتف امکان جذب ۱۰۰۰ نفر از دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاه شهید بهشتی در این طرح فراهم شد که در واقع کار برای دانشجوییان و دانش آموختگان به حساب میآید.
او افزود: دانشجویان دانشگاه شهید بهشتی در تمامی رشتهها و مقاطع که علاقمند به فعالیت در زمینههای شغلی دورکار هستند، میتوانند در این طرح ثبت نام کنند و این همکاری منوط به گذراندن دورههای آموزشی رایگان و دوره کارورزی ۱۵ روزه و قبولی در آزمون است و این همکاری فاقد محدودیت زمانی است و حق الزحمه بر منبای ساعت همکاری بین ۱۰.۰۰۰.۰۰۰ ریال الی ۱۵۰.۰۰۰.۰۰۰ ریال در هرماه است که یک زمینه مناسب برای فعالیت دانشجویان است.
فارسی تصریح کرد: دانشجویان و دانش آموختگان به مدت ۶ تا ۶۰ ساعت آموزش رایگان به صورت برخط (در صورت نیاز حضوری) و دوره کارآموزی ۱۵ روزه…بهره مند میشوند.
فارسی گفت: دانشجویان میتوانند در این زمینه به صورت دورکاری از تواناییهای خود استفاده کنند و به اینصورت تا حدودی نیازهای اولیه را برطرف کنند و با کار و کارآفرینی آشنا شوند. هم اکنون در حال ثبت نام متقاضیان هستیم که مهلت آن تا پایان تیر ۱۴۰۰ تمدید شده است و سپس غربالگری و انتخاب نفرات مورد نظر اتفاق خواهد افتاد که این امر ویژه دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه شهیدبهشتی است.
معاون دانشجویی دانشگاه شهیدبهشتی ادامه داد: از آن جایی که ظرفیت خوابگاههای دانشجویی به خصوص واحد دختران دانشگاه شهیدبهشتی محدود بود؛ بنابراین مقرر شد تا با کمک بنیاد حامیان به ساخت خوابگاههای ۶۰۰ الی ۷۰۰ نفره اقدام کنیم که در این زمینه کلنگ ساخت خوابگاه با حضور دکتر نوبخت معاون محترم رییس جمهور و رییس سازمان برنامه بودجه، دکتر نظرپور معاون محترم مالی اداری وزارت علوم، دکتر نصیری قیداری رییس محترم دانشگاه و نماینده بنیاد حامیان دانشگاه آقایان دکتر مقیمی و مهندس دژاگاه زده شد.
معاون دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی تاکید کرد: یکی از خیران دانشگاه شهیدبهشتی در حال تهیه لپ تاپ برای تعدادی از دانشجویان نیازمند است تا بتوانند در این زمینه نیاز برخی دانشجویان را مرتفع کنند.
فارسی اضافه کرد: از آن جایی که نابرابری آموزش و عدم عدالت آموزشی در شرایط بیماری همه گیر جهانی کرونا بیشتر از گذشته مشهود شده است، این امر باعث شرکت نکردن دانشجویان در کلاسهای آموزش مجازی میشود؛ بنابراین دانشگاه شهیدبهشتی در حال شناسایی افراد مستحق مقاطع مختلف تحصیلی است که درجهت رفع نیاز برخی از انها از طریق تهیه لپ تاپ و وسایل کمک آموزشی با کمک خیرین محترم اقدام کند.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/