تصویری خیره کننده از ماه که توسط گالیله ثبت شد

ناسا تصویری زیبا از قسمت شمالی ماه را در صفحه رسمی این سازمان در فضای مجازی منتشر کرد.

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از ناسا؛ سازمان فضایی ناسا تصویری خیره کننده و حیرت انگیز از ناحیه شمالی کره ماه را در صفحه مجازی اش منتشر کرد و در توضیح این تصویر نوشت: " فضاپیمای Galileo این تصویر زیبا را ثبت کرده است. این تصویر موزاییک رنگ کاذب از ۵۳ تصویر ایجاد شده و این تصویر را زمانی که بر فراز نواحی شمالی کره ماه در حرکت بود ثبت کرد. این تصویر متعلق به ۷ دسامبر سال ۱۹۹۲ است و آن تاریخ گالیله در راه رفتن به سیاره مشتری بود. "


بیشتر بخوانید


مناطق نارنجی و آبی جریان گدازه آتشفشانی را نشان می‌دهند

ناسا در ادامه این متن نوشت:" این تصویر موزاییک مانند به دانشمندان ما کمک می‌کند تا تغییرات اتفاق افتاده در قسمت‌هایی از نیمکره شمالی ماه را مشاهده کنند. مناظقی که در تصویر به رنگ صورتی روشن از جمله ناحیه اطراف حوضچه برخوردی بیضی شکل پر از گدازه که در قسمت پایین دیده می‌شود، کوهسار‌های کره ماه هستند. سایه‌های آبی و نارنجی رنگ تصویر هم گدازه‌های آتشفشانی باستانی را نشان می‌دهند. "

تصویری خیره کننده از ماه که گالیله آن را ثبت کرد

در ادامه این متن آمده:" رنگ آبی تیره در قسمت چپ ناحیه بحران‌ها است. دریای آسایش و جایی است که آپولو ۱۱ در این منطقه فرود آمده، دیده می‌شود. ناحیه آبی رنگ نسبت به مناطق بالایی که سبز و نارنجی هستند، از نظر تیتانیوم غنی‌تر است. خاک‌های نازک در ماه که از مواد معدنی غنی هستند، مربوط با برخورد شهاب سنگ‌ها یا سیارک‌ها است که به رنگ آبی روشن در این تصویر نمایان است. پرتو‌های آبی رنگی که در تصویر وجود دارند هم مربوط به جوانترین دهانه‌ها است. "

تصویری خیره کننده از ماه که گالیله آن را ثبت کرد

سازمان فضایی ناسا کاوشگر Galileo را به افتخار گالیلئو گالیله، ستاره شناس ایتالیایی که چهار قمر سیاره مشتری را کشف کرد، نامگذاری شده است. دوربین این کاوشگر و ۹ ابزار دیگر به دانشمندان کمک کرد که تا بتوانند اکتشافات و تحقیقات دیگری را نیز انجام بدهند که یکی از این کشف‌ها نشان می‌داد که قمر یخی اروپا ممکن است یک اقیانوس زیرسطحی داشته باشد. ماموریت جانشین گالیله، جونو است که بررسی سیستم جوویان را بر عهده دارد و به دانشمندان کمک می‌کند تا درک بهتری از منشا منظومه شمسی داشته باشند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
h.boka
۰۴:۲۳ ۰۴ شهريور ۱۴۰۰
wow ,,
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۳۳ ۲۲ مرداد ۱۴۰۰
احسنت عمو گالیله
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۲:۵۲ ۱۶ مرداد ۱۴۰۰
چه جالب خلق خالق خدا
Iran (Islamic Republic of)
بازدیدکننده
۲۳:۴۴ ۱۵ مرداد ۱۴۰۰
اینا حبابه ، قبل از سردشدن ماه ، اثر برخورد سیارکها نیست
اثر برخورد سیارکها نمی مونه
Iran (Islamic Republic of)
محسن
۲۲:۳۷ ۱۵ مرداد ۱۴۰۰
هرچه در این جهان است فقط یک خالق دانا و توانا دارد
آخرین اخبار