براساس تحقیقات انجام شده، تنها افزایش ظرفیت نیروگاه های بادی می‎تواند مانع گرم شدن بیش از حد زمین و وقوع فجایع طبیعی پس از آن شود.

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از د گاردین؛ گزارش‌ها حاکی از آن است که تاسیسات جهانی نیروگاه‌های بادی پس از کووید افزایش می‌یابد، افزایش تولید انرژی دریایی در چین در سال ۲۰۲۱ بیش از ۱۲ گیگاوات خواهد بود.

بر اساس گزارش شورای جهانی انرژی باد (GWEC) ظرفیت مزارع بادی دریایی جهان در سال گذشته ۶.۱ گیگاوات افزایش یافته است که اندکی نسبت به رکورد ۶.۲۴ گیگاوات در سال ۲۰۱۹ کاهش داشته است، اما در سال ۲۰۲۱ به دلیل افزایش باد دریایی در چین به بیش از ۱۲ گیگاوات افزایش می‌یابد. چین برای سومین سال پیاپی با بیش از ۳ گیگاوات شبکه بادی دریایی در سال ۲۰۲۰، پیشتاز شد و به گفته کارشناسان احتمالا تا پایان این دهه از بریتانیا به عنوان دارنده بزرگترین ظرفیت نیروگاه‌های بادی پیشی می‌گیرد.

انرژی بادی، مانع گرم شدن زمین

افزایش ظرفیت نیروگاه‌های بادی در چین

دومین اقتصاد بزرگ جهان در سال گذشته ظرفیت نیروگاه‌های بادی خود را سه گیگاوات افزایش داد که تقریبا نیمی از افزایش ظرفیت جهانی این نیروگاه‌ها است. در حالی که تأسیسات در کشور‌های کوچک آسیایی مانند تایوان و ویتنام به دلیل کووید ۱۹ متوقف شدند. GWEC یک رکورد جدید را برای رشد نیروگاه‌های بادی در سال ۲۰۲۱ پیش بینی کرده که بخشی از آن در رابطه با بلند پروازی‌های چین برای افزودن ۷.۵ گیگاوات دیگر به ظرفیت نیروگاه‌های بادی تا پایان سال ۲۰۲۱ برای استفاده از یارانه‌های دولتی است.

جلوگیری از گرم شدن زمین

براساس این گزارش، پس از سرمایه گذاری ۸ میلیارد دلاری در بزرگترین نیروگاه بادی دریایی جهان در سواحل یورکشایر انگلستان، انتظار می‌رود این صنعت با رشد چشمگیری همراه باشد. نیروگاه بادی دریایی Dogger Bank، که توسط SSE شرکت خدمات بریتانیایی و غول انرژی نروژی Equinor ساخته می‌شود، از بزرگترین توربین‌های جهان برای تولید برق تجدیدپذیر کافی برای تامین انرژی ۴.۵ میلیون خانه در انگلیس استفاده خواهد کرد.

بن بکول، مدیر اجرایی GWEC گفت که صنعت باد دریایی با کاهش قیمت‌ها و نوآوری در ارتفاعات و اعماق در حال رکوردشکنی است. اما همانطور که گفته شده ما در شرایط اضطراری آب و هوا قرار داریم و باید سرعت گسترش استفاده از انرژی بادی را افزایش دهیم. او گفت انتظار دارد نیروی باد جهانی در دهه آینده 235 گیگاوات افزایش یابد که هفت برابر حجم کنونی است.

جلوگیری از گرم شدن زمین

 بر اساس تجزیه و تحلیل آژانس بین المللی انرژی و آژانس بین المللی انرژی‌های تجدیدپذیر، جهان ممکن است تا سال ۲۰۵۰ به ۲۰۰۰ گیگاوات انرژی حاصل از باد نیاز داشته باشد تا دمای کره زمین در سطح ۱.۵ درجه سانتی گراد حفظ و از وقوع فجایع ناشی از گرم شدن کره زمین جلوگیری شود.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
امیر
۱۵:۴۹ ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۱
بایدهمه چی بابرق کارکنه.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۵:۱۶ ۲۱ شهريور ۱۴۰۰
باید همه چیز در برگیرد هواپیماها موشکها اتومومیلها کارخانجات ذوب فلزات
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۵۹ ۲۰ شهريور ۱۴۰۰
مال ایران که تو تحریم هست بادم.نمیاد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۳۶ ۲۰ شهريور ۱۴۰۰
مشکل گرمایش زمین با کاشت جنگها و درختان بیشمار کم میشود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۳۴ ۲۰ شهريور ۱۴۰۰
سلام ماهم با استفاده از نخبگان و افراد خلاق و ایجاد سازمانی عمل گر و جدی در جمع اوری هر ایده در هر زمینه به قطب تولید علم و صادر کننده ان تبدبل شیم و با استفاده از همه انرژیها هر چیزی که ماهیت انرژی داره دونه دونه همه مسگلاتمرو حل کنیم و هر تهدید و بحران رو به یک فرصت ناب تبدیل کنیم شدنیم هست کشورهایی که مسکلاتسون از ماهم بیشتر بوده همبنطور ی حل کردن
Iran (Islamic Republic of)
Mohsen
۱۷:۱۲ ۲۰ شهريور ۱۴۰۰
پاوربانک های برقی بهترهستندانرژی بادوخورشیدراذخیره میکنندوبرای زمان بی برقی وبی گازی کل کشوراستفاده میشوند.
Iran (Islamic Republic of)
علی
۱۵:۰۸ ۲۰ شهريور ۱۴۰۰
توربین بادی هم نمیخاد چند وقت پیش تو اخبار شبکه4 دیدم طرف یک زنراتور بدون سوخت ساخته بود که فقط 1 سوم از توان خودش را مصرف میکرد این اختراع میتونست کشور مارا از نیاز به هر گونه سوخت بی نیاز کند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۰۰ ۲۰ شهريور ۱۴۰۰
این ممکن نیست
مگه اینکه از بیرون بهش انرژی تزریق بشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۲۸ ۲۰ شهريور ۱۴۰۰
من شنیدم که گرمایش زمین ارتباطی با گازهای گلخانه ای که انسان تولید میکنه نداره چون مقدارش نسبت گاز تولیدی خود طبیعت خیلی خیلی کمتره.
Germany
ناشناس
۱۲:۵۹ ۲۰ شهريور ۱۴۰۰
بسیار عالی بود. امیدوارم اخبار علمی بیشتری در شبکه‌های مختلف در اختیار خوانندگان قرار گیرد.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۱۱ ۲۰ شهريور ۱۴۰۰
در بسیاری موارد علمی منتظر نشسته ایم و به پیشرفت کشورهای به تعبیری پیشرفته را نگاه میکنیم.در خصوص گرمایش کره زمین .وخشگسالی.یک جنبش درختکاری در کلیه دشتها کویرهای کشور درختکاری را آغاز کنیم و مدت حداقل چهار سال نگهداری کنیم.تا نتیجه حیرت آور آن را ببینیم این دشتها وکویرها روزگاری دریاچه های بودند.وخاکهای رسوبی بسیارخوبی دارند.شصت سال پیش وقتی از تهران به قم می‌رفتیم.در مسیر دریاچه حوض سلطان.از باغهای پر ثمر انار عبور میکردیم.امروز فقط همت و عشق به میهن و پیشرفت کشور چاره ساز است..
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۴۲ ۲۰ شهريور ۱۴۰۰
سلام افزایش فضای سبز با توجه به اقلیم و گونهای کم اب ی ضرورت در تما م کشور بوده و هست تشکیل کمپین کشوری برای این موضوع و کمک خیرین و دولت خیلی کارساز میتونه باشه در تمام عرصه ها انشالله
آخرین اخبار