به گزارش خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، براساس اعلام چند باره آموزش و پرورش گفته میشود که از امروز دبیرستانیها و به بیان دقیقتر دانش آموزان دوره دوم متوسطه راهی مدرسه میشوند.
چندی پیش هم علیرضا کاظمی سرپرست وزارت آموزش و پرورش گفته بود که آموزشهای حضوری به طور جدی دنبال میشود و اگر دانش آموزان در مدرسه حضور نداشته باشند، غیبت میخورند.
آنطور که آخرین آمارها نشان میدهد با گذشت بیش از ٢ ماه از واکسیناسیون دانش آموزان ١٢ تا ١٨ساله، بیش از ۸۸ درصد دانشآموزان واکسینه شدند و با اعلام علیرضا کمریی سخنگوی وزارت آموزش و پرورش، در ۱۶ استان بیش از ۹۰ تا ۹۹ درصد واکسن دانشآموزی را دریافت کردند همچنین در ۱۱ استان بین ۸۰ تا ۹۰ درصد را داشتند.
البته گفته شده بود که طبق دستورالعمل ها، اگر برخی دانش آموزان واکسینه نشده باشند، ضرورت دارد هر ۷۲ ساعت یک بار تست پی سی آر منفی انجام و آن را به مدرسه اعلام کنند، ولی کمریی گفت که بر اساس توافق وزارت بهداشت و وزارت آموزش و پرورش که در قالب شیوه نامه بهداشتی ۰۶ تدوین شد، شرط بازگشایی و فعالیت حضوری مدارس واکسیناسیون دانش آموزان نیست.
همین روند در کنار واکسیناسیون سراسری کادر آموزش موجب شد تا زمزمههای آموزش حضوری شکلی جدیتر به خود بگیرد، اما تاکید رئیس دولت سیزدهم مبنی بر تامین زیرساخت و اهتمام وزارتخانههای بهداشت و آموزش و پرورش برای آغاز آموزش حضوری با توجه به تراکم دانش آموزان در کلاسهای درس و کمبود فضاهای آموزشی همچنین ورود قریب الوقوع پیک ششم کرونا موجب نگرانی و خوف و رجایی در خانوادهها شده است، نگرانی و ترس از ابتلا به بیماران و امیدواری بابت حضور دانش آموزان در محیط اجتماعی مدرسه و تقویت ابعاد پرورشی و آموزشی برای آنها که هر دو بعد مهم و غیرقابل انکار است.
توصیههای بهداشتی هم از هفته پیش از سوی وزارت بهداشتیها و آموزش و پرورش مطرح شد و آنطور که فرهادی رئیس مرکز سلامت و محیط کار گفته بود «برخی از مدارس دارای تهویه مطبوع نیستند در این صورت باید به تهویه طبیعی روی آورند و درب و پنجرهها کمی باز باشد تا هوای تازه در کلاس جریان داشته و دانش آموزان و معلمان هم لباس کافی به تن داشته باشند تا دچار سرماخوردگی نشوند.»
در حالی که آموزش حضوری برای دانش آموزان متوسطه دوم به تدریج از فردا شروع میشود، اما هنوز ابهامات بسیاری برای دانش آموزان و بعضا اولیای مدارس برقرار است.
ابهاماتی که خانوادهها و دانش آموزان را درباره حضور در مدرسه دچار دغدغه کرده است، ضوابط مشخصی برای شیوهنامههای بهداشتی برای حضور دانش آموزان در مدارس اعلام نشده است و اطلاعرسانی رسمی از حیث تعطیل بودن ساعات زنگ تفریح، بوفه مدرسه، میزان آموزش حضوری و مجازی برای مدارس وجود نداشته است.
با وجودی که زمان حضور دانش آموزان متوسطه اول و دوره ابتدایی آذرماه اعلام شد، اما هنوز درباره جزئیات کار و آموزش حضوری دانش آموزان ابتدایی تصمیم گیریها قطعیت ندارد و سرپرست وزارت آموزش و پرورش هم گفت که این موضوع شنبه، یعنی امروز تعیین تکلیف خواهد شد.
آنطور که برنامه ریزیها نشان میدهد مدارس تا ماه آینده بعد از دو سال تحصیلی کرونایی بالاخره و تدریجی به روال عادی بر میگردد، هرچند هنوز برخی مداری آمادگی لازم را نداشته و روال آموزیهای غیرحضوری تداوم دارد و معلوم نیست روزهای پساکرونا بالاخره کی به مدارس باز میگردد.
انتهای پیام/
ضمنا وقتی میگید یادگیری با مجازی کمتر شده و تو حضوری بهتر میشه یاد گرفت، فایده ای نداره. من خودم از کلاس اول تا الان که کلاس دهمم درسام افتضاحه و ربطی به آموزش مجازی نداره
اکثر مدارس حتی از سرویس بهداشتی مناسب هم برخوردار نیستند چه رسد به مواد ضدعفونی و تب سنجی و
...
سلام خسته نباشید خدمت مسولین عزیز
در استان سیستان وبلوچستان در شهرستان مهرستان از اول سال تا حالا مدارس حضوری باز شود هست ولی دانش آموزان بدون رعایت مدارس میروند و بعضی هایشون مریضی هستن خواهش مند هستم مدارس رو تا چند وقت مجازی کنید تا مریضی کم کم به رو کاسته شود تا مدارس به روال بعد باز شود
دوستان عزیز باشگاه خبر نگاران جوانان خواهشمندم رسیدگی فرمائید
وسلام علیکم ورحمت الله وبرکاته
خکاهش میکنم مدارس رو بار کنین
تو دیگه آخر جهل و بی خردی هستی.
وبازم معلومه قشنگ که تاامارکرونابره بالامدارسودوباره میبندن!
۱-با کوچکترین تعطیلات عمومی و در نتیجه افزایش ترددهای مردم، شاهد بالا رفتن امار مبتلایان هستیم. باز گشایی مدارس هم به نوعی منجر به افزایش تماس ها و ترددها می شود
۲- بسیاری از دانش آموزان مقطع متوسطه اول به پایین، هنوز قوه تمیز و تشخیص کافی برای رعایت کامل پروتکل ها را ندارند و بازیگوشی های بچه گانه و کم دقتی های احتمالی آنان حتما ریسک ابتلا را بالا می برد.
۳- به گفته سازمان جهانی بهداشت با آغاز فصل سرما بطور طبیعی افزایش آمار ابتلا به کرونا محتمل و پیش بینی شده است.
۴- موارد بیماری و بویژه ابتلا به سرماخوردگی و آنفلوآنزا در بین دانش آموزان در سطح کشور طی دو سال اخیر کاهش بسیار چشمگیری داشته که ناشی از مراقبت های مضاعف و در خانه ماندن بچه هاست. لذا اگر در امر بازگشایی مدارس، تعجیل نسنجیده و غیر کارشناسی صورتگیرد، شیوع بیماریهای فصلی بین بچه ها ناشی از برودت هوا و... می تواند تعداد مراجعان به درمانگاهها و بیمارستانها را که هنوز تحت تاثیر حضور بیماران کرونایی هستند افزایش دهد و این یعنی احتمال آغاز موج جدید کرونا.
۵- بنابه اظهار نظر متخصصان، عادی سازی نسبی شرایط و خروج از شرایط فوق العاده کرونایی مستلزم *واکسیناسیون دو دوزی حداقل ۸۰ درصدی جامعه* است.
در حال حاضر با توجه به آمار اعلام شده و برخلاف خوشبینی برخی مسئولان، با حداقل شرایط ایده آل که واکسینه شدن حتی حداقل ۷۰ درصد جامعه است هم فاصله زیادی دارد. در نتیجه این امر نیز دلیل دیگری برای پرهیز از شتابزدگی در بازگشایی مدارس است.
۶- به دلیل شرایط ناشی از بیماری های زمینه ای برخی والدین، اجبار به حضور دانش آموزان در مدرسه کاری غیر منطقی است و بهترین حالت اختیاری کردن موضوع حداقل در سال تحصیلی کنونی بویژه برای خانواده هایی است که در این زمینه مشکلاتی دارند.
بعنوان مثال بنده جانباز جنگ تحمیلی هستم و متاسفانه ۱۵ درصد ریه ام بدلیل آلودگی شیمیایی ناشی از گاز سولفور موستارد (گاز خردل) از دست رفته و بنابه نظر متخصصین، ابتلای بنده حتی به نوع خفیف کرونا علیرغم دو دوز واکسنی که دریافت کرده ام ، برای بنده بسیار "های ریسک" خواهد بود. همچنین همسرم بدلیل ابتلای ارثی به دیابت مزمن در گروه پرخطر قرار دارند. پسرم بنده هم متاسفانه دچار آسم آلرژیک هستند (مدارک و مستندات مربوطه هم تماما برای ارایه موجود است).
لذا انتظار می رود مسئولین محترم در چنین موضوع مهمی حتما شرایط خانوادگی دانش آموزان را هم مد نظر قرار داده و در مساله ای با این حد از اهمیت یک تصمیم عام نگیرند.
حالا انعطاف رو می ببینید! با روزی ۲۰۰ فوتی همان بخشنامه را اجرایی کردند.
شک نکنید هر اتفاقی برای معلم یا دانش آموز یا خانواده ها بیفتد آموزش و پرورش زیر بار نمی رود و ککش هم نمی گزد
ستاد مبارزه مدیریت و عملکردشون در برابر شیوع کرونا ضعیف بود حالا می خوان به هر قیمتی شده مدارس و دانشگاهها باز بمانند. تنها جان مردم بی ارزش شده
کدام تهویه و گروهبندی، به خدا خیلی خنده داره برای کسی که یکبار از نزدیک این مدارس رو دیده، حداقلش این هست که در صورت گروهبندی هم تعداد ۱۵۰_ ۲۰۰ دانش آموز نصف روز باهمند.آن هم توی فصل سرما و شانس دکترا و داروخانه ها که نسخه ای کمتر از ۷۰۰ هزار نیست و فقر و رنج بیش از پیش خانواده ها..
ما نه مسافرت رفتیم ونه تفریح، اما با بازگشایی مدرسه هم مخالفم،نه تهویه مناسب ،نه سرویس بهداشتی مناسب.... آخر هم بچه ات کرونا گرفت هیچ کس از مدیر ومعلم و وزیر گرفته پاسخگو نیست.
چرا شعورمدیریت دراین دولتها ناقص است!!!
دوباره فردا دولت مدبر، رنگ آمیزی جدیدی از کرونا راتحویل می دهد!!! خدایا جقدر ازاین دولتها ومسؤلین بکشیم!!؟ کدام دولتهای جهان اینجنین با مردم خود رفتار می کنند ومزاحم زندگی مردم خود هستند!!؟؟؟
اگر جواب مثبته یعنی اموزش و پرورش خودش تکلیفش را نمی دونه اگر مطمئن نیستید که خطر ابتلا به کرونا در کلاس های حضوری بیشتر است پس چرا جان فرزندانمان را بخطر بیندازیم و تازه رضایتم بدهیم حیر همه مسولیت کلاس حضوری با دولت است اول دولت تدابیر پیشیگیرانه و حمایتی را اتخاذ کند و به مردم اطمینان دهد عجیبه همه چیز برعکس شده بجای تعهد دولت مردم باید تعهد بدهند
تمام دانشگاه ها که دانشجو ها بومی دارن از امروز باز شدن
و این بدترین اشتباه دولت بود بازگشایی مدارس و دانشگاه ها در فصول سرد سال
الان خود من حساسیت دارم و همیشه هم عطسه میزنم پس با این حال اصلا بقیه دوست ندارن من برم کلاس چون میگن فلانی کرونا داره
اگر راست میگید جلوی مسافرا رو بگیرید که راحت میان
در ضمن ویروسی که در فضای مجازی هست به مراتب خطرناکتر از این ویروسه هست. بخدا زشته، جامعه اسلامی و اینگونه آموزش!!!
نباید امسالم باز شه تموم که شد همه جا رو باز کنید
کسی که بخواد چیزی یاد بگیره میخونه این همه فیلم آموزشی یاد میگیره
# امسالم-غیر حضوری-
یه ماه دیگه باز کنید واکسیناسیون کامل بشه
آموزش پرورش نزدیک دو ساله تعطیله این یه کارم نتونسته انجام بده