به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، فرزندان ما روزانه زمان زیادی را صرف بازیهای رایانهای میکنند و هر روز با آمدن بازیهای جدید و نیاز به آپدیت یا افزودن آیتمهایی برای ارتقای بازی نیاز به خرید بازی یا پرداخت مبلغی برای ارتقای آن میباشد و این بهترین فرصت برای هکرها میباشد که اقدام به خالی کردن حساب افراد طی مراحل پرداخت کنند.
بیشتربخوانید
چند نکته کلیدی برای بالا بردن امنیت خرید بازی:
۱. توصیه همیشگی، احراز هویت دو مرحلهای رو فعال کنید
اگر هر بار از ما راجع به حفظ امنیت توی فضای مجازی بپرسید، همیشه پیشنهاد اول ما فعال کردن سیستم احراز هویت دو مرحلهای میباشد.
برای خرید آنلاین روی اکانت بازی خود، ممکنه نیاز باشد که اکانتتان را در اختیار سایت متفرقه قرار بدهید که این کار خیلی خطرناک است، ولی خب اگر چارهای نداشته باشید حتما سیستم احراز هویت دو مرحلهای را فعال کنید و به هیچ وجه ایمیل متصل به اکانت را به شخص دیگری ندهید. اگر فروشگاه مدنظرتون از شما خواست که سیستم احراز هویت دو مرحلهای را غیرفعال کنید، قید خرید از فروشگاه را بزنید.
۲. منطقی خرید کنید
ممکن است به یک سایت فروشگاهی بازیهای آنلاین سر بزنید و اتفاقی ببینید که یک بازی و یا آیتمهای مربوط بهش خیلی ارزونتر از چیزی که هست به فروش میرسد، هیجان زده نشوید و ابتدا به سایت رسمی مربوط به آن بازی رفته و صحت تخفیف بازی یا آیتم موردنظر را چک کنید.
اگر فروشگاهی سرخود تخفیفی برای آیتمی گذاشته بود، باید شک کنید و تقریبا مطمن باشید که اگر با آن ارتباط برقرار کنید، یا قربانی فیشینگ خواهید و یا قرار است لینک حاوی بدافزار برای شما فرستاده شود.
۳. کارت بانکی اختصاصی
این مورد فقط محدود به گیمرها نمیشود و اگر زیاد خرید آنلاین انجام میدهید، بهتراست که یک کارت بانکی خالی مجزا را برای این کار کنار بگذارید و قبل انجام تراکنش، مبلغ خرید را به این کارت واریز کنید. این جوری موقع خرید کردن کمی خیالتان راحت میشود که هکر به اطلاعات یا مبلغ خاصی دسترسی پیدا نمیکند
۴. درگاه پرداخت مطمئن
این نکته هم مانند نکته قبل، نکته جامعی برای خریدهای آنلاین میباشد، حواستان به وجود https در ابتدای لینک تراکنش باشد و حتما لینک صفحه تراکنش را با لینکهای اعلام شده توسط صفحه رسمی شاپرک چک کنید.
۵. استفاده از ایمیل مجزا برای ساخت اکانت بازی
برای ساخت اکانتهای بازی، حتما از یک ایمیل مجزا استفاده کنید و به هیچ وجه از ایمیلهایی که برای کارهای روزمره یا اکانتهای شبکههای اجتماعیتان استفاده کرده اید، برای ساخت اکانتهای بازی استفاده نکنید
منبع: پلیس فتا
انتهای پیام/