محمود کمرهای معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه تهران در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان، درباره حضوری شدن آموزشهای دانشگاهی در صورت واکسینه نشدن دانشجویان اظهار کرد: اگر قرار باشد دانشجویی به علت تزریق نکردن واکسن کرونا در کلاس درس یا امتحان به صورت حضوری غیبت بخورد، باید حتما در این زمینه مجوزی از سوی مراجع حقوقی به دانشگاهها داده شود تا اختیار اجرایی کردن آن را داشته باشیم.
او افزود: اگر مانع حضور دانشجوی واکسن نزده در کلاس یا امتحان بدون مجوز قانونی شویم حتما سنوات تحصیلی آن افزایش مییابد یا احتمال مشروط شدن او وجود دارد؛ بنابراین مشکلات زیادی به وجود میآید که میتواند زندگی تحصیلی دانشجو را تحت تاثیر جدی قرار دهد.
کمرهای تصریح کرد: اگر قرار باشد که به علت تزریق نکردن دو دوز واکسن برای دانشجو درباره حضوری شدن کلاسها محدودیت ایجاد شود لازم است تا مجوزهای لازم هم به دانشگاهها مربوط شود تا جوابگوی تغییرات پیش آمده در زندگی دانشجو باشد.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/
۱- از لحاظ هزینه در این ایام کرونایی که همه مریض دارن و شرایط اقتصادی بد است، خیلی خوبه که آموزش مجازی شده و به نفع اقتصاد خانواده هست.
۲- از لحاظ درس خوندن هم، دانش آموزان و دانشجویان در کنار خانواده هستند و لااقل پدر و مادر می فهمند که بچه چی داره میخونه.
۳- استاد، تمام وقتِ کلاس رو صرف یاد دادن میکنه و از گفتن حرف های بیخود که در کلاس های حضوری گفته میشه، دوری میکنه. چون میدونه خانواده ها هم ممکنه تدریس استاد رو گوش کنن. ضمن اینکه استاد میدونه تدریسش هم ضبط میشه.
۴-چون کلاس ها ضبط میشه، امکان بازبینی مجدد جهت تکرار فرایند یادگیری برای دانشجویان خیلی خوبه.
۵-در آموزش مجازی، یادگیری دانشجویان خیلی بهتر شده.
تا خواستم برم واکسن بزنم دوباره دچار کرونا شدم.
من چطور بخوام برم حضوری دانشگاه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
باید تب کرونا در کشور کاهش پیدا کنه تا بتونیم حداقل واکسن بزنیم، بازگشایی دانشگاهها پیشکش!!!!!!