مدیر عامل آبفا کشور گفت: رئیس جمهور و وزیر نیرو تأکید داشتند که به گونه‌ای در طرح فاضلاب اهواز عمل شود تا مردم در بحث فاضلاب مشکلات گذشته را تجربه نکنند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، حمیدرضا جانباز مدیر عامل آبفای کشو در خصوص  آخرین وضعیت آبگرفتگی در اهواز گفت:  در بخش‌هایی از ایران از جمله خوزستان شاهد نزول رحمت ایزدی هستیم و خدا را شاکریم که با توجه به خشکسالی‌های اخیر به ویژه پارسال این بارش خوشحالی مردم و کشاورزان را در پی داشت.

او اضافه کرد: با بارش باران در مناطق جنوبی استان و شهر اهواز  به جهت بافت ریزدانه خاک و پیدایش شهر در زمین هموار مشکل دفع آب‌های سطحی را داریم که این مشکل در زمان بارش‌ها خود را نمایان می‌کند.

مدیر عامل آبفای کشور  ادامه داد: با توجه به بارش شدید باران از صبح امروز پروژه‌های اجرایی آب و فاضلاب بازدید شد، در حال حاضر ۱۳۹ جبهه کاری شامل لوله‌گذاری، بازسازی و احداث ایستگاه‌های پمپاژ، حفر تونل tvm برای نخستین بار در اهواز انجام می‌شود این فعالیت‌ها سبب شده تا وضعیت دفع فاضلاب نسبت به سال‌های گذشته بهتر شود.

این مقام مسئول در خصوص نخستین سفر رئیس جمهور به خوزستان گفت: رئیس جمهور و وزیر نیرو تأکید داشتند که به گونه‌ای در طرح فاضلاب اهواز عمل شود تا مردم در بحث فاضلاب مشکلاتی مانند پارسال گذشته را تجربه نکنند، از سفر رئیس جمهور تا به امروز ۱۱۰ کیلومتر خطوط ریزشی ترمیم شده و کار نصب بیش از ۳۰۰ پمپ در ۱۸۶ ایستگاه به پایان رسیده است.

جانباز ادامه داد: منطقه شهید زکی‌زاده در سال‌های اخیر دچار آبگرفتگی فراوان می‌شد در بازدیدی که داشتیم هیچ مشکلی مشاهده نشد.

مدیر عامل آبفای کشور افزود: البته بایستی در شرایط عادی مسئله اطمینان‌بخشی از صحت فعالیت صحیح سامانه فاضلاب اهواز را ارزیابی کنیم، اما در حال حاضر می‌توان گفت در مناطقی که کار لوله گذاری و ایستگاه پمپاژ فعال است به طور پیوسته فعالیت انتقال فاضلاب در حال انجام است.

این مقام مسئول اضافه کرد: شهر اهواز به دلیل هموار بودن و عدم وجود شبکه دفع آب‌های سطحی در بارش‌ها دچار مشکل می‌شود در همین جهت سعی شده تا آنچه که در ظرفیت خطوط، سامانه‌های جمع آوری و انتقال فاضلاب وجود دارد کمک کننده دفع آب‌های سطحی باشد.

او ادامه داد: البته اگر طرح فاضلاب اهواز به صورت کامل اجرا شود حدود ۶۰۰ هزار متر مکعب در شبانه روز ظرفیت دارد و با بارش‌های پارسال (بیش از ۱۰ میلیون مترمکعب در چند ساعت) این شبکه جوابگوی دفع آب‌های سطحی نیست و برای این موضوع طراحی نشده، اما با فعالیت‌های خوبی که در جبهه‌های صورت گرفته وضعیت هر روز بهتر خواهد شد.

جانباز در پایان گفت: سعی می‌کنیم که در جبهه‌های مختلف از جمله خطوط ریزشی، اورهال ایستگاه‌ها و همچنین احداث شبکه، خطوط جمع آوری، ایستگاه‌های پمپاژ به گونه‌ای عمل کنیم تا این شبکه بتواند در مواقع بحرانی نظیر بارش‌های آتی و شرایط مشابه کارآیی لازم را داشته باشد.

انتهای پیام/ی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار