دبیرکل اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشآموزان در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان،گفت: ایجاد خانههای خلاق و نوآوری در مدارس و آموزش و پرورش مسیر میانبری برای دانش آموزان است تا بتوانند از تواناییهای خود جهت رفع مسائل کشور با بهره گیری از خدمات آنها استفاده کنند.
او میگوید که از ۷۰ خانه خلاق و نوآوری در کشور تنها ۳۰ خانه افتتاح شده است. خانههای خلاق و نوآوری در حوزههای انیمیشن، فیلم، مد و لباس، گردشگری، میراث فرهنگی، نوآوریهای اجتماعی، ورزش، تندرستی فعالیت میکنند و گفتنی است که اولین خانه خلاق نوآوری دانش آموزان آینده ساز در تهران راه اندازی شده است.
تاریخی معتقد است که به روز بودن دانشآموزان و مسائل باعث شد تا وارد حوزه نوآوری و خلاقیت شویم. تجربه مجموعه اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشآموزان، نشان داد که میتوان به توانایی دانش آموزان اتکا کرد و به آنها مسئولیت سپرد تا در برخی مسائل و نیازهای کشور گره گشا باشند. ساختار فعلی آموزش پرورش کشور به گونهای است که تا به امروز نتوانسته فرصت به روز سازی و پیاده سازی استعدادهای دانش آموزان را فراهم کند.
دبیرکل اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشآموزان درباره برگزاری کنکور و چالشهای تاکید می کند که کنکور باعث از بین رفتن استعدادها و انگیزه دانش آموزان میشود؛ اما با ایجاد مراکز تخصصی مانند خانههای خلاق و نوآوری میتوانیم فرصتی را ایجاد کنیم تا دانش آموزان، هم مهارتهای لازم را پیدا کرده و هم به واسطه تسهیلگری که در ارتباط صنعت و دانشگاه اتفاق میافتد مشکلات کشور را برطرف کنند. اتحادیه انجمنهای اسلامی تلاش میکند که دانش آموزان را به سمت خلاقیت و شکوفا کردن استعداد هایشان سوق دهد.
بیشتربخوانید
انتهای پیام/