معاون استاندار آذربایجان غربی:

دستگاههای متولی بر جلوگیری از گرانفروشی گوشت در آذربایجان غربی نظارت داشته باشند

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان غربی گفت: باید به سمت تبدیل کشتارگاههای سنتی به صنعتی حرکت کنیم.

یاسر رهبردین در جلسه کمیته ساماندهی کشتارگاه‌های دامی استان با تاکید بر تامین مایحتاج ضروری مردم، گفت: محصول گوشت قرمز و سفیدی که به مردم استان ارائه می‌شود، در کنار رعایت تمامی اصول بهداشتی از کشتارگاه تا محل عرضه به شهروندان، باید از کیفیت و قیمت مطلوبی برخوردار باشد.

رهبردین در ادامه کارشناسی و تدوین یک برنامه مدون برای تاسیس واحد‌های صنعتی و تولیدی را ضروری دانسته و گفت: باید به سمت تبدیل کشتارگاه‌های سنتی به صنعتی حرکت کنیم.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان غربی همچنین با اشاره به ضرورت توجه به مقوله اشتغالزایی در صدور مجوز و تاسیس واحد‌های صنعتی و تولیدی، گفت: نیاز شهرستان‌های آذربایجان غربی درخصوص تاسیس واحد‌های صنعتی و تولیدی جدید بررسی شود تا نتیجه حمایت از طرح‌های توسعه ای، برای استان و شهرستان مدنظر مفید باشد.

رهبردین در پایان با تاکید بر نظارت مستمر بر ارائه محصولات توسط کشتارگاه‌ها بخصوص کشتارگاه‌های سنتی، گفت: دستگاه‌های متولی نظارت جدی بر عرضه مناسب محصول و جلوگیری از گرانفروشی گوشت قرمز و سفید در سطح استان داشته باشند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.