صادق محبینظر با بیان اینکه تعداد کل مشترکین گاز طبیعی استان ۶۵۹ هزار و ۱۶۴ مشترک است، گفت: از این تعداد ۴۳۵ هزار و ۸۰۵ مشترک در بخش شهری و ۲۲۳ هزار و ۳۵۹ مشترک در بخش روستایی هستند.
او با اشاره به اینکه مصرف بخش خانگی در نیمه نخست امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته سه درصد افزایش داشته است گفت: در بخش صنایع نیز با هشت درصد افزایش مصرف مواجه بودیم که البته این موضوع به خاطر افزایش مشترکان در این بخشها بوده است.
مدیرعامل شرکت ملی گاز استان همدان اولویت شرکت ملی گاز را تامین مستمر و ایمن گاز مشترکین خانگی و تجاری اعلام کرد و گفت: با این اوصاف شاید بخش صنایع در برخی مواقع بنا به میزان استفاده بخش خانگی و تجاری با محدودیت مصرف مواجه شوند، ضمن اینکه قرارداد تخصیص گاز صنایع هشت ماهه است و در چهار ماه بعدی سال میتوانند از سوخت دوم استفاده کنند.
محبی نظر با بیان اینکه تمام واحدهای تولیدی استان با تایید شرکت پخش فراوردههای نفتی در حال تکمیل و ذخیرهسازی سوخت اضطراری و دوم هستند گفت: در هفت ماهه امسال میزان مصارف صنعتی حدود ۲۶۶ میلیون و ۳۰۲ هزار و ۲۱۱ متر مکعب و مصرف بخش خانگی و تجاری نیز ۸۶۹ میلیون متر مکعب بوده است.
او با بیان اینکه در این مدت میزان مصارف خانگی و تجاری کمتر از مصرف نیروگاه شهید مفتح بوده است تصریح کرد: در تابستان امسال مصرف گاز نیروگاه شهیدمفتح ۶ میلیون متر مکعب برآورد شده است.
مدیرعامل شرکت گاز همدان با اشاره به اینکه سهم نیروگاه شهیدمفتح از سبد گاز استان در این مدت ۴۶ درصد بوده است گفت: میزان تخصیص گاز به نیروگاه شهید مفتح در سال جاری ۱۷ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش داشته است.
او افزود: شرکت گاز در تعیین نوع سوخت نیروگاه نقشی ندارد، اما میزان تخصیص گاز به نیروگاهها بر اساس توافق دیسپاچینگ ملی گاز ایران و دیسپاچینگ توانیر است.
مدیرعامل شرکت گاز استان همدان گفت: سال گذشته طبق استاندارد ۲.۵ درصد کاهش هدررفت گاز داشتیم.
او با بیان اینکه ۷۴ درصد از مشترکین خانگی در سه پله اول «مصرف بهینه» قرار دارند افزود: این مشترکین طبق الگوی سال گذشته مشمول افزایش بهای گاز نشدهاند و برای مشترکین بعد از سه پله اول تا پله دوازدهم ۴۰ درصد افزایش تعرفه لحاظ میشود.