طی مراسمی با حضور مسئولان جهاددانشگاهی و نهاد کتابخانه‌های عمومی خراسان جنوبی، از سه اثر منتشر شده در سازمان جهاد دانشگاهی استان رونمایی شد.

 ابراهیمی، در آیین رونمایی از تازه‌ترین کتاب‌های چاپ شده سازمان انتشارات جهاددانشگاهی خراسان جنوبی، گفت: جهاددانشگاهی علاوه بر ارائه فعالیت‌هایی در حوزه آموزش و پژوهش، در حوزه فرهنگ نیز به عنوان یکی از ارکان مهم جامعه حضوری فعال دارد.

او با تاکید بر حمایت از مولفان در مجموعه جهاددانشگاهی، افزود: امروز سه عنوان کتاب که اخیرا در سازمان انتشارات این نهاد چاپ شده رونمایی می‌شود.

رئیس جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی با تاکید بر ورود به حوزه‌های مختلف مرتبط با مسائل استان در سازمان انتشارات این نهاد، تصریح کرد: بسیاری از مسائل فرهنگی در کشور راهکار‌های ساده تری دارد و یکی از راهبردی‌ترین آن‌ها اشاعه‌ی فرهنگ کتابخوانی و نشر کتاب‌های خوب و مفید است که در صورت نهادینه شدن این فرهنگ تاثیرات شگرف آن در جامعه نمایان خواهد شد.

او با تاکید بر استفاده از ظرفیت کتابخانه‌های عمومی برای مطالعه آثاری که خرید آن ممکن است برای برخی مقدور نباشد، ادامه داد: خبرگزاری‌های ایسنا و ایکنا برای ترویج فرهنگ کتابخوانی ظرفیت بسیار مناسبی دارند.

ابراهیمی با تاکید بر سرمایه گذاری روی کودکان برای ترویج کتابخوانی، ادامه داد: در سازمان انتشارات جهاددانشگاهی استان، جایگاه ویژه‌ای برای کتاب‌هایی که مروج فرهنگ و نیاز‌های بومی استان هستند قائل هستیم.

او با بیان اینکه ترویج کتابخوانی، شاه کلید حل بسیاری از موضوعات است، تصریح کرد: استفاده از فرهنگ کتابخوانی، راهکاری ساده، عملیاتی و مقرون به صرفه بوده و تاثیر بسزایی در نسل آینده خواهد داشت.

ایجاد اتاق فکر‌های فرهنگی با همکاری جهاددانشگاهی و نهاد کتابخانه‌های عمومی

 ظهوری، کارشناس امور همکاری‌های کتابخانه‌های عمومی خراسان جنوبی نیز با تاکید بر توجه به زبان و ادبیات فارسی، اظهار کرد: ابن زبان مرز هویتی ماست که باید از آن پاسداری کنیم، اما متاسفانه مغفول مانده است.

او با بیان اینکه باید به این امر به عنوان متولیان فرهنگ بیشتر توجه کنیم، افزود: کتابخانه‌های عمومی استان و جهاد دانشگاهی از لحاظ ساختاری و اهداف سازمان قرابت بسیاری دارند که می‌توان با انعقاد تفاهم نامه‌هایی نقش‌های مشترک بسیاری را ایفا کرد.

ظهوری با بیان اینکه لازم است برای اثرگذاری فعالیت‌ها، وارد حوزه نقد با حضور مولفان و نویسندگان شویم که با همکاری این دو نهاد امکان پذیر است، تصریح کرد: باید دانایی وارد فرهنگ عامه شود و راه اندازی اتاق فکر‌هایی با همکاری متولیان توسعه و نهاد‌های حاکمیتی یکی از مصادیق توجه به فرهنگ است.

او با تاکید بر دوری از قوانین زائد در حوزه کتابخوانی، یادآور شد: لازم است کاری کرد تا کتاب در سبد خانواده‌ها قرار گیرد و از طرفی تبدیل به عرف اجتماعی شود.

در این مراسم از سه کتاب " دانش بومی و کاربرد‌های درمان گیاهان داوریی خراسان جنوبی"، " پرتوی نو به معادلات دیفرانسیل معمولی" و " مبانی و کاربرد میکرواینورتر فتوولتائیک" که در سازمان انتشارات جهاددانشگاهی استان منتشر شده است، رونمایی شد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.