مدیرعامل شرکت پخش فرآورده‌های نفتی فارس گفت: کارت‌های سوخت در جایگاه‌های عرضه این فراورده در استان ساماندهی می‌شود.

اسدالله طاهری با تاکید بر اینکه جمع آوری کارت‌های سوخت از سطح جایگاه‌های عرضه، مطرح نیست بلکه ساماندهی آن‌ها در دستور کار است، گفت: در هر جایگاه عرضه سوخت، به ازای هر سکو، همانند گذشته ۲ کارت فعال وجود دارد و هیچ تغییری ایجاد نشده است.

او گفت: تعداد کارت‌ها در برخی جایگاه‌های عرضه سوخت، بیش از حد مجاز بود که این موضوع امکان سوءاستفاده را فراهم می‌کرد؛ به همین دلیل نسبت به جمع آوری کارت‌های اضافه اقدام شده و برای دارندگان خودرو، تغییری در ماهیت کارت‌های عملیاتی ایجاد نشده است.

مدیرعامل شرکت پخش فرآورده‌های نفتی فارس عنوان کرد: در تبصره بودجه سال ١٤٠٢ وزارت نفت و شرکت پخش فرآورده‌های نفتی ملکف شده‌اند که طی شش ماهه اول امسال به گونه‌ای برنامه ریزی کنند که کارت‌های مربوط به سکو‌ها کمتر مورد استفاده قرار گیرد و هر شهروند با کارت شخصی سوخت مورد نیاز را تامین کند.

طاهری تاکید کرد: همه دارندگان کارت بنزین از کارت خود استفاده کنند، زیرا علاوه بر اتمام شارژ سهمیه یارانه‌ای ماهانه، امکان شارژ سهمیه بنزین آزاد به صورت همزمان ایجاد شده و بلافاصله قابل دسترس است.

او ابراز امیدواری کرد که با فرهنگسازی همشهریان از کارت خود برای دریافت بنزین استفاده کنند.

مدیرعامل شرکت پخش فرآورده‌های نفتی فارس همچنین در خصوص محدودیت عرضه بنزین سوپر در این استان هم عنوان کرد: تولید بنزین سوپر در کشور محدود به چند پالایشگاه است.

به گفته طاهری؛ روزانه ٧ میلیون و ٣٠٠ هزار لیتر بنزین معمولی مصرف می‌شود و سهمیه بنزین سوپر روزانه پیش بینی برای استان بین ٦٠ تا ٩٠ هزار لیتر است.

او گفت: روزانه به دو تا سه جایگاه در شیراز سوخت سوپر داده می‌شود و بعضا هم به دلیل محدودیت‌های ایجاد شده ممکن است وقفه در توزیع آن هم داشته باشیم.

مدیرعامل شرکت پخش فرآورده‌های نفتی فارس گفت: در زمان حاضر در پالایشگاه شیراز و بندرعباس تولید بنزین سوپر نداریم و تنها سهمیه محدودی از پالایشگاه اصفهان دریافت می‌کنیم.

طاهری همچنین اعلام کرد پارسال ٥٧٠ میلیون مترمکعب سی ان جی در فارس مصرف شده و در مقایسه با مدت مشابه قبل از آن حدود ٨ درصد رشد داشته است.

این مقام مسئول گفت: سال گذشته نزدیک به دو میلیارد و ٥٠٠ میلیون مترمکعب بنزین معمولی در استان مصرف شده که نسبت به سال ١٤٠٠ حدود ١٨ درصد رشد مصرف داشته‌ایم.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار